>

Lesen model za polnjene Božične piškote

Springerle

deli

Lesen model za pripravo gurmanskih piškotov, polnjenih s čokolado, marmelado, karamelo ... Popoln za idejo za darilo!

Zabavajte se ob peki!

  • Material: bukov les za živila
  • Kalup - mere: 20 x 10 x 2 cm
  • Medenjak - mere votlin: 6,6 x 5,7 x 1,6 cm
  • Hišica - mere votlin: 6,7 x 5,2 x 1,5 cm
  • Božiček - mere votlin: 6,6 x 5,2 x 1,6 cm

Navodilo za vzdrževanje:

  • Priporočamo, da model čistite s toplo vodo, vlažno krpo in blagim detergentom.
  • Ne čistite v pomivalnem stroju.
  • Les je naraven izdelek in se zato lahko razlikuje po obliki in barvi.

3 tradicionalne božične oblike: medenjaki, hiša, dedek Mraz. Idealno za vrnitev v otroštvo in pripravo reliefnih piškotov, trendovskih in okolju prijaznih!

Sestavine za krhko testo:

  • 500 g pšenične moke
  • 2 čajni žlički pecilnega praška
  • 250 g sladkorja
  • 1 zavitek vanilin sladkorja
  • začimbe po želji (cimet, janež, klinčki, muškatni orešček)
  • 1 ščepec soli
  • 2 jajci (velikost M)
  • 200 g mehkega masla ali margarine
  • 100 g mletih mandljev

Priprava krhkega testa:
V posodi zmešamo moko in pecilni prašek. Dodamo sladkor, vanilin sladkor, začimbe, sol, jajca, maščobo in mandlje ter vse skupaj z mešalnikom (metlici za gnetenje) mešamo na najnižji in nato na najvišji stopnji. Dokler testo ne postane gladko. Testo postavimo za 30 minut v hladilnik.

Izdelava piškotov:
Testo na rahlo pomokani površini razvaljamo na debelino 3-5 mm. Na testo odtisnemo motiv in s pomočjo noža odstranimo odvečno testo.

Pečenje:
Pečico segrejemo in pripravimo pekač obložen s peki papirjem. Električna pečica (zgornji/spodnji grelec): približno 180 °C. Pečica na vroči zrak: približno 160 °C.in pečemo približno 10 minut.

Pečene piškote skupaj s peki papirjem postavimo na mrežo za hlajenje in počakamo, da se ohladijo.

Nasvet:

  • Piškote pred peko na spodnji strani premažite z vodo in nanje položite nekaj mandljevih lističev, ki jih rahlo pritisnete v testo.
  • V dobro zaprti posodi lahko piškote hranite približno 3 tedne.

Zabavajte se pri peki in dekoraciji sladic!

Pekis priporoča

Pekač KONJIČEK ali SAMOROG

Za Konjička ali Samoroga.

Višina: 34 cm

Širina: 26 cm

Globina: 5 cm

Wilton pekač za mini princesko, panj, smreko, kapo

Pekač 3D stožec omogoča veliko zabavnih oblik: smrečice, kape ali čebelji panj, princeske,....

Wilton pekač lobanja

Naredite torto v obliki lobanje. Popoln za noč čarovnic! 

Velikost: pribl. 24,3 x 30,2 x 4 cm.

Pekač KRAVA

Velikost: cca. 29,5 cm

1500 ml

Pekač za torto MIŠKA

Velikost: 30 cm

Za večjo torto lahko spečete okroglo, kvadratno, ali pravokontno torto ter nanjo postavite še miško

Pekač za torto Kombi

Navdihuje našo domišljijo in nas popelje v 60-a leta.

Velikost 23,5 x 8,5 cm, Višina 9 cm. Za več kosov spečete kvadratno, ali pravokontno torto ter nanjo postavite še kombi.

Pekač otroški voziček

Pekač otroški voziček za lepo in edinstveno torto.

Wilton pekač buča

Naredite torto v obliki buče. Popoln za noč čarovnic!

Velikost: pribl. 27,9 x 26,9 x 4 cm.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Ognjemeti za torto (12cm, 4 kom) barvni

Velikost 12 cm

V paketku so 4 ognjemeti

Gorijo 40 sekund

Obliv za Cake Pops, piškote - Bel 300g

Slaščičarski obliv, podoben beli čokoladi. Čudovit okus po vaniliji, enostavna uporaba.Za barvni obliv uporabite barve za obliv

Figurice za torto - NOGOMETAŠI

2 gola: 10 x 6,3 cm

7 igralcev: 5 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini