>

Ameriški krofi brez glutena

deli

Sestavine za 12 krofov

  • 2 jajci
  • 80 g rjavega sladkorja
  • ščepec soli
  • 100 ml mleka
  • 50 g stopljenega masla
  • 150 g moke brez glutena
  • 1/2 pecilnega praška
  • 25 g kakava
  • 1 banana

V posodi stepemo jajca s sladkorjem, dodamo ščepec soli. Stepamo, da dobimo puhasto zmes.
Zmesi dodamo mleko in stopljeno maslo in premešamo.
Moko zmešamo s pecilnim praškom in kakavom, ter vse skupaj skozi cedilo presejemo k masi.
Ročno premešamo in na koncu vmešamo še  pretlačeno banano.
Pekač namažemo z oljem, margarino ali sprejem za peko.
Maso razporedimo po pekaču. Najbolje je, da maso vlijete v dresirno vrečko in jo počasi nabrizgate v pekač. Maso nabrizgamo le do ene tretjine, ker krofki precej narastejo in če je mase preveč, niso lepih oblik.
Pečemo od 10 do 13 minut (odvisno od vaše pečice) na 170*C do zlato rumene barve.

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Ameriški (donuts) krofki iz pečice

Recept je za 12 krofov

Recept - Čokoladna šarlota

Šarlota iz treh vrst čokolade

Blejska grmada

Biskvit

Čarobni pekač

Silikonski pekač s katerim lahko spečemo katerokoli obliko peciva.

Primer polnjenja in okrasitve s sadjem Canolli (kanoli) – polnjeni s kremo iz mascarponeja

Canolli (kanoli) veljajo za eno boljših italijanskih - sicilijanskih slaščic. Ime prihaja iz besede canollo, kar pomeni "majhna tuba".

Recept za ROLADO

Cela jajca s sladkorjem močno stepamo, da masa naraste. S kuhalnico narahlo vmešamo moko. Maso na tanko s paleto namažemo na peki papir in pečemo pri 1800C 12 - 15 minut.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini