>

SUGAR PASTE Fondant (1kg) BEL

deli

Enostavno oblecite torto, ali iz sladkorne mase The Sugar Paste White naredite okraske. Sladkorna masa, ki je popolna mešanica velike vrednosti in neverjetne kakovosti! Njena mehka tekstura vam omogoča, da jo tanko razvaljate, ne da bi počila ali se zlomila. Mehka tekstura prav tako pomeni, da ima dolg čas delovanja, tako da vam ni treba skrbeti, da bi se izsušila, ko pridete do konca torte. Pomeni tudi, da lahko v hipu zgladite vse nepopolnosti! Sladkorna mase je zelo raztegljiva, zato je zelo enostavno prekriti torto. Popolna za okrasitev tort, kolačkov in več!

Zakaj je THE SUGAR PASTE™ tako odlična masa?

  • Ne poka, se ne trga ali zlomi.
  • Je super raztegljiva! Brez nadležne slonje kože.
  • Mehka in enostavna za delo.
  • Lahko se zvije na mega tanko.
  • Prekriva in gladi kot sanje.

Sestavine: sladkor (72%), glukozni sirup, škrob (krompirjev), rastlinska maščoba (kokos), hidrogenirana rastlinska maščoba (palmova jedrca), voda, ksantan gumi, aroma, konzervans: E202, emulgator: E466, sredstvo za uravnavanje kislosti: (E330).

Prosimo, upoštevajte:  Zaradi edinstvenih lastnosti sladkorne mase boste morda opazili, da pri nižjih temperaturah postane trša. Bodite prepričani, da je ta sprememba teksture neizogibna in je naravna reakcija na okoliško okolje. Zavedamo se, kako pomembno je, da vam zagotovimo izdelke najvišje kakovosti, in želimo zagotoviti, da ste dobro obveščeni o morebitnih spremembah, ki jih lahko opazite. 

Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri ravnanju s sladkorno pasto v hladnem vremenu:

1.  Počakajte, da se prilagodi:  Če je bila vaša sladkorna masa izpostavljena nizkim temperaturam, jo ​​pred uporabo pustite nekaj časa, da se prilagodi sobni temperaturi. To bo pomagalo obnoviti prvotno konsistenco. 

2.  Gnetenje:  Sladkorno maso nežno pregnetite, da se zmehča. Če z rokami nanesete malo toplote, lahko povrnete njeno prožnost. 

3.  Previdnost pri mikrovalovni pečici:  Čeprav je možno nekaj sekund uporabiti mikrovalovno pečico, da se sladkorna masa zmehča, bodite previdni, da se izognete pregrevanju. Priporočljivi so kratki intervali s pogostimi pregledi. 

4.  Premisleki glede shranjevanja:  Sladkorno maso hranite na hladnem in suhem mestu, vendar pazite na mrzle pogoje. Če je mogoče, sladkorno maso pred uporabo segrejte na sobno temperaturo. 

Neto teža: 1000 g

Poreklo: EU

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energijska vrednost: 1647 KJ/393 kcal
  • Maščobe 6,1 g od tega nasičene maščobe 5,2 g
  • Ogljikovi hidrati 86 g od tega sladkorji 72 g
  • Beljakovine: 1 g
  • Sol: 0 g

Pekis priporoča

FunCakes 3D posip netopirji, duhci in buče

Posip netopirji, duhci in buče

Neto teža 80 g

I love you Mix (60g) Out of the Box

Posip I love you mix za torte, piškote, CakePops, muffine in ostalo pecivo

Posip Halloween Mix št.2

Mešanica vsebuje kombinacijo sladkornih figur, biserov, mimoz, konfetov, mrvic in nonparlic

Posip pastelna jajčka

Posip pastelna jajčka za torte, piškote, CakePops, muffine in ostalo pecivo.

Posip rdeč mix

Posip rdeč mix za torte, piškote, CakePops, muffine, pecivo...

Čoko hrustljave kroglice Glamour Gold (15 mm) glamurozno zlate

Čokoladne hrustljave kroglice spadajo v vrhunsko ponudbo posipov

Sladkorni Posip KONFETI srebrn, FunCakes

Posip srebrni konfeti za torte, piškote, CakePops, muffine in ostalo pecivo.

Posip Frozen mix

Posip Frozen mix za torte, piškote, CakePops, muffine, pecivo...

Strani

Aktualni izdelki za peko

MINI vrtljiv univerzalni podstavek

Lahko nosi do 55 kg - majhen, a mogočen. Zavrtite katerikoli pladenj ali podstavek.

Podporna palčka (palčke za vezane, nadstropne torte) 30 cm

Podporno palico skrajšajte na višino torte in postavite pod podstavek. Pri manjših nadstropnih tortah enostavno po sredini z vrha ojačamo torto. Premer 1 cm

Jedilna barva v prahu BLEŠČEČE BRONASTA

Prah po izdelku nanesite s čopičem, ali z dodatkom alkohola uporabite za risanje ali pisanje.

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini