>

Recept - Domači piškoti

deli
Vse sestavine zgnetemo v gladko testo in ga pustimo počivati kakšno uro. Testo zvaljamo v in z modelčki izrežemo piškote

Pečemo na 180 stopinj približno 12 – 15 minut, oz. do zlatorumene barve.

Piškotke lahko okrasimo z:

  • ICING (beljakovo) kremo
  • ČOKO tubami
  • Modelčki za piškote

Testu lahko dodamo orehe in jih lahko oblikujemo kot rogljičke, ki jih pečene in ohlajene povaljamo v netopljivem sladkorju v prahu.

Potrebujemo:

  • 300 gr moke
  • 100 gr margarine
  • 100 gr masla
  • 100 gr sladkorja v prahu
  • 1 jajce
  • limonina lupinica

Pekis priporoča

Obliv Deco Melts (3x250g) NARAVNO BEL 2+1 gratis

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

Obliv Deco Melts, OKUS JABOLKO 250g

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

Obliv za Cake Pops, piškote - Bel 300g

Slaščičarski obliv, podoben beli čokoladi. Čudovit okus po vaniliji, enostavna uporaba.Za barvni obliv uporabite barve za obliv

Obliv Deco Melts, OKUS LIMONA 250g

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

Obliv za Cake Pops, piškote - Temen 300g

Slaščičarski obliv je zaradi svoje odlične viskoznosti ter kristalizacije bolj temperaturno obstojen kot prava čokolada, zato ostane stabilen tudi pri višjih temperaturah.

Obliv Deco Melts, OKUS POMARANČA 250g

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

Obliv Deco Melts, OKUS MANGO 250g

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

Obliv Deco Melts, RDEČ 250g

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Kako dosežemo, da se fondant ne oprijema modelčkov

Delovne površine ali modelčke posipamo s koruznin škrobom ali sladkorjem v prahu.

Izdelava okraskov za muffine, piškote, torte

Razne okraske za muffine, piškote, ali torte lahko izdelamo na veliko različnih načinov. Tukaj je predstavljena izdelava z modelčki.

Praznični piškoti

Slastni piškoti za praznične dni

Kako izrezujemo dekoracijo iz fondanta

Z modelčki dvojnih izrezov lahko ustvarimo čudovito torto.

ICING KREMA (Royal icing, Beljakova glazura, Sladkorni led)

Kremo naredimo iz beljaka, sladkorja v prahu in kapljice limoninega soka. Na zraku se lepo posuši.

Recept za Piškote Pajkova mreža in pajek

Sestavine:

Strani

Aktualni izdelki za peko

SMARTFLEX VELVET Fondant (1kg) BEL

Uporablja se lahko v različnih temperaturnih območjih. Med valjanjem se ne trga, poči in ne lepi.

Burbonska vanilija madagaskar, pasta 25g

Burbonska vanilija Madagaskar velja za eno najboljših blagovnih znamk vanilije na svetu.

Wafer Tulipani in listi (3cm) 12 kom

Rože so pretežno narejene iz koruze, kar zagotavlja, da so hrustljave in čvrste.

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini