>

Glukozni sirup, 375g

deli

Glukozni sirup lahko vključimo v fondant, modelirne mase, royal icing - jajčni beljak in modelirni čokoladi, da dodamo boljšo elastičnost. Je gosta, viskozna tekočina, ki se široko uporablja v tortah, sladicah, slaščicah in marmeladah.

Iz glukoze lahko naredimo tudi steklo/ledeni dvorec za Frozen torto. Več je opisano med recepti (rubrika: dekoracija za torte).

Sestavine: glukozni sirup (100%).

Shranjevanje na sobni temperaturi.

Po odprtju jo uporabite v šestih mesecih.

Neto količina: 375 g

Poreklo: EU

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energijska vrednost: 1406 KJ/331 kcal
  • Maščobe 0 g od tega nasičene maščobe 0 g
  • Ogljikovi hidrati 82,7 g od tega sladkorji 55,4 g
  • Beljakovine: 0 g
  • Sol: 0 g

Aktualni izdelki za peko

Čokolada za modeliranje Saracino (250g) ZELENA

Saracino modelirna čokolada je zanesljiv partner za ustvarjalce sladic, ki iščejo visoko kakovost in zanesljivost pri oblikovanju.

Jedilna barva v prahu BLEŠČEČE BRONASTA

Prah po izdelku nanesite s čopičem, ali z dodatkom alkohola uporabite za risanje ali pisanje.

Sladkorne dekoracije Harry Potter, Logo in očala

Za enostavno okrasitev torte, muffina... Vsebina 6 kom

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini