>

Model s pokrovi za večjo panakoto, puding, šarloto 21 cm, fuksija

deli

Panakota, puding ali mousse? S temi oblikami lahko pripravimo več okusnih priboljškov.

Model vsebuje pokrov na vsaki strani za popolno sprostitev vaših kolačev, šarlotk, sladic, peciv, krem ...

Pokrovček prepreči puščanje in omogoča, da kolač dobro stisnete in zato poskrbi za lepo obliko.

Pred serviranjem odprite vrhnji pokrov, s tem omogočite, da se v modelu sprosti zrak in izdelek bo lepo zdrsel iz modela.

Premer: 21 cm

Višina: 9 cm

Prostornina: 1,5 litra

Material: plastika

Recept za čokoladno šarloto

Šarlota iz treh vrst čokolade

  • V vodni kopeli stopite vsako čokolado posebej.
  • Pripravite želatino ( lističe, ali želatino v prahu namočite v hladni vodi, da se strdi).
  • Stepite sladko smetano.
  • Stepite beljake s sladkorjem v trd sneg.
  • V stepeno smetano narahlo zamešajte beljake.
  • V maso vlijte želatino, ki ste jo predtem v vodni kopeli ali mikrovalovni pečici utekočinili. Pri želatini morate paziti, da jo segrejete samo toliko, da se utekočini. Pazite, da vam ne zavre.
  • Dobljeno zmes razdelite na 3 dele.
  • V vsak del  vmešajte čokolado (belo, mlečno in temno).
  • Model splaknite z mrzlo vodo in ga napolnite najprej z eno vrsto mase in postavite v hladilnik.
  • Ostali dve masi pustite na sobni temperaturi.
  • Po cca 40 minutah ohlajeni in strjeni masi dodajte drugo plast.
  • Ponovno postavite v hladilnik, da se strdi.
  • Na koncu v model dodajte tretjo plast in pustite, da se strdi.
  • Po približno 3h urah je masa trda, še bolje je, če šarloto v hladilniku pustite čez noč.

Sestavine za 6 oseb

  • 100 g bele čokolade
  • 100 g mlečne čokolade
  • 100 g temne čokolade
  • 250 g sladke smetane
  • 3 beljaki
  • 3 žlice sladkorja
  • 10 g želatine

Pekis priporoča

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Kroglična metlica proti grudicam, Patisse

Vrtljive kroglice zagotavljajo, da v testo ali smetano pride dovolj zraka in s tem preprečuje ustvarjanje grudic. Velikost: 30 cm

Kovinski lij za hitro in natančno filtriranje

Popolno orodje brez nereda za hitro in natančno filtriranje, pasiranje in prenašanje sestavin

Kuhalnica we love baking, 28 cm

Kuhalnica je trpežna, robustna in ščiti lonce in ponve.

Patisse silikonski čopič z lesenim ročajem 27cm

Ročaj je izdelan iz lesa in omogoča udoben oprijem. Popolno darilo za domačega, ali profesionalnega kuharja.

Manjša metlica za mešanje s kroglico, 26,5 cm

Zahvaljujoč tej konstrukciji je dvakrat učinkovitejša od klasičnih metlic za stepanje.

Temperaturno odporna rokavica za peko 30 cm

Za varno rokovanje z vročimi lonci, ponvami, enolončnicami...

Pripomoček za dvigovanje pekačev, 2 delni

Za enostavno vstavljanje in odstranjevanje pekačev iz pečice.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Jedilna čipka (38x8cm) BISERNO BRONASTO ZLATA

Jedilno čipko je najbolje uporabiti na torti iz fondanta ali suhi čokoladni torti – izogibajte se vlažnim površinam.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Mini korneti, 30 kom

Mini korneti, ki jih napolnete in dekorirate po želji.

Višina: 7,5cm, premer: 3cm

Dr.Oetker malinovo-smetanova krema

Mešanica za malinovo smetanovo kremno združuje okusno kremasto sladico s tipičnim okusom malin. Dodajte samo 250 ml hladnega mleka 

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini