>

Pekač za 3 Francoske štruce, 37 cm

deli

Francoska štruca iz domače pečice in hrustljavo skorjo...

Velikost: pribl. 37 x 24 cm

Višina 2,5 cm

Odporen proti vročini do 250°C.

Poreklo: Nemčija

Material: kovina, prevlečena s posebnim premazom proti oprijemanju.

Obilo užitkov vam želimo pri peki kruha.

Navodilo za uporabo in vzdrževanje:

  • Pekač pred prvo uporabo operite z vročo vodo.
  • Pred pečenjem pekač naoljimo, ali uporabimo sprej za peko proti sprijemanju.
  • Pri odstranjevanju hrane iz pekača nikoli ne uporabljate ostrih, ali kovinskih pripomočkov, ki lahko zlahka opraskajo pekač. Lesene lopatice so najboljša izbira za ravnanje s hrano pri delu s pekačem.
  • Pekač čistite z vročo vodo, blagim detergentom in krpo. Ne uporabljajte praskalnih ali čistilnih gobic.
  • Pekač ni primeren za pomivalni stroj. Samo ročno pranje.

Recept: hrustljava pšenična francoska štruca z marmelado

Sestavine za osnovno testo:

  • 10 g svežega kvasa
  • 175 ml vode
  • 250 g pšenične moke
  • 5 g soli

Sestavine za testo:

  • osnovno testo
  • 500 g pšenične moke
  • 50 g ržene moke
  • 350 ml vode
  • 10 g soli

Priprava osnovnega testa:

  • kvas zmešamo z vodo in pustimo stati 15 minut. Dodamo moko in sol ter zamesimo v gladko testo. Testo pokrijemo približno 6 ur pri sobni temperaturi ali čez noč v hladilniku.

Priprava testa:

  • Testo in vse ostale sestavine zgnetemo do gladkega testa, pokrijemo s krpo in pustimo 1,5 ure.
  • Nato odtehtamo koščke testa (približno 300 g), jih razvaljamo na bagete (Francoske štruce) in jih povaljamo v moki.
  • Bagete (Francoske štruce) položimo v rahlo namaščen pekač, pokrijemo s krpo in pustimo vzhajati eno uro.
  • Nato z ostrim nožem naredimo zareze v bagute (Francoske štruce) in pečemo v predhodno ogreti pečici.

Čas pečenja:

Pečemo približno 20 minut pri 230°C z gretjem na vrhu in dnu.

Zabavajte se pri peki, da bo dekoracija sladic party!

Pekis priporoča

Valjar - Strukturna rola SRČKI

Povaljamo s strukturnim valjčkom in čudovit vzorec s srčki je ustvarjen. Dolžina: 32 cm

Podloga za odtis KROGI

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorno maso, marcipan, piškotno testo.

Velikost podloge: 19 x  14,5 cm

JEM modelčki za ODTIS CVETNIH ŽIL (št.2) 9 delni

Preprosto na vaše izrezane liste dodajte odtis žil. Listi bodo videti spektakularno.

Dvojna gladilka za sladkorno maso ali marcipan

Večja gladilka: 15,8

Manjša gladilka: 10,6 cm

Gladilka za ravne robove (V-oblika)

V-oblika za oblikovanje robov sladkorne mase

Velikost 8 cm

Podloga za odtis ROŽA

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorni masi, marcipanu, piškotih.

Velikost podloge: 15 x 30 cm

Slaščičarska KARTICA 9,5x15

Velikost: 9,5 x 15 cm

Standardna gladilka (13,3 cm) plastika

Gladilka za smetano, masleno kremo, sladkorno maso, ganache, royal,..

Strani

Aktualni izdelki za peko

Sladkorni križ za obhajilo ali birmo (10 cm) MODER

Križ kombinirate z našimi prelepimi golobčki, svetim pismom, kelihom in rožnim vencem, ki jih imamo prav tako v ponudbi

Dekoracija za muffine (24 kom) Pujsa Pepa z družino

12-delni set topperjev za torte "Pujsa Pepa" Dr. Oetker za očarljivo dekoracijo tort

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

Komplet iz Balonov Prikupni MUCEK

Komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da ustvarite vašega lastnega ljubkega mucka

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini