>

Aroma (Maple) Javor

deli

Visoko koncentrirana aroma LorAnn je 3 do 4 krat močnejša od običajnih ekstraktov na osnovi alkohola. Intenzivni in izjemno vsestranski okusi LorAnn so primerni tudi za višje temperaturne zahteve. Lahko se uporabijo samostojno ali v kombinaciji z mešanjem, da ustvarimo zabavne kombinacije okusov.

Značilne uporabe: trde sladkarije, bonboni, čokolada, torte, piškoti, glazure, sladoled, kreme, fondant in široka paleta drugih pekovskih in slaščičarskih izdelkov. V kolikor povzroči strdke v čokoladi; dodajte kakavovo maslo ali olje, da jo zgladite.

Bodite ustvarjalni! Aromo uporabite samostojno ali z mešanjem okusov ustvarite zabavne kombinacije okusov.

Sestavine: propilen glikol, voda, naravna in umetna aroma, javorjev sirup.

Vsebina: 1 steklenička vsebuje 3,7 ml (cca. 1 čajna žlička)

Poreklo: Združene države Amerike

Shranjevanje: na hladnem, temnem mestu. Sončna svetloba in toplota lahko razgradita eterična olja in arome. Če je vsebina motna, ali ima neprijeten vonj ali izgubi intenzivno aromo, je čas za nakup nove.

Pozor: aroma je izjemno koncentrirana in jo moramo uporabljati previdno.

Opozorila za varno ravnanje:

  • Hraniti izven dosega otrok
  • Ne uživajte nerazredčenih okusov Lor Ann.
  • Polito področje hitro pobrišite, podaljšan stik s plastiko in delovno površino lahko povzroči škodo.
  • Ne uporabljajte plastičnih pripomočkov in posod.
  • Pri uporabi se izogibajte direktnemu stiku s kožo, očmi ali sluznicami.
  • Izogibajte se naraščajoče pare (ponavadi pri izdelavi trde sladkarije).

Posebna opomba: če olje pride v stik s kožo, očmi ali sluznicami lahko povzroči draženje in pekoč občutek. Za stik s kožo takoj umijte območje s toplo milnico, da odstranite olje. Za stik z očmi ali sluznicami, izperite s hladno vodo. Če pekoč občutek ostaja poiščite zdravniško pomoč.

Doziranje:

  • Vsi pekovski izdelki, kot so pecivo, piškoti, kolački; glazure in sladkorna masa uporabite ¼ do ½ žličke na standardno velikost (naprimer: standardna velikost torte premera 28 cm, ali standardna serija piškotov).
  • Sladoledne ali jogurtove baze ¼ na 3,8 litra.
  • Shake napitek, smuti ⅛ na 0,5 litra
  • Čokolada ali premazi; uporabite ¼ do ½ čajne žličke na 0,45kg mase.
  • Pri doziranju okusov priporočamo da začnete z majhno količino in dodajate kot je navedeno.

Pekis priporoča

Gobica za dekoracijo sladic (7 cm)

Velikost: 7 cm

Material: umetna masa

Zvezdice na palčki za dekoracijo sladic

Pakiranje: 1 kom

Velikost: 12 cm

Varno za stik z živili

Palma (8 cm) za dekoracijo sladic

Velikost: 8 cm

Material: umetna masa

Račke na palčki (17cm) za dekoracijo sladic

Pakiranje: 1 kom

Velikost: 17 cm

Komplet palme s kamni (3x) za dekoracijo sladic

Velikost: 6 cm

3 palme + 3 kamni

Material: umetna masa

 

Balončki na palčki (manjši) za dekoracijo sladic

Pakiranje: 1 kom

Velikost: 17 cm

Manjši balončki

Zelena smreka (št.1) za dekoracijo sladic

Velikost: 9 cm

Material: umetna masa

Strani

Aktualni izdelki za peko

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Prtički s čipko (19x30cm) 24 kom

Velikost: 19x30 cm

Pakiranje: 24 kom

Sladkorne dekoracije Harry Potter, Logo in očala

Za enostavno okrasitev torte, muffina... Vsebina 6 kom

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini