>

Jagodna emulzija za peko in aromo

deli

Profesionalne pekovske emulzije LorAnn se razlikujejo od koncentriranih ekstraktov z bogatim, robustnim in dolgotrajnim okusom. Emulzije so še posebej primerne za uporabo v bolj ekstremnih okoljih. Lahko jih obdelamo pri visokih temperaturah. Odlična izbira za vse samostojne torte, pite, piškote, ostale sladice in tudi za nadeve, na primer glazuro. Odlična je tudi z uporabo s palačinkami, Francoskim toastom in jogurtom.

LorAnn emulzija za peko in aromo jagoda ima okus po svežih zrelih jagodah. Odlična je za torte, piškote, glazure, nadeve in sladice. Dodajte jo namesto jagod ali poleg sadja. V katerem koli receptu ki zahteva ekstrakt jagod in dobite bolj robusten okus po jagodah!

1 čajna žlička ekstrakta za peko = 1 čajna žlička emulzije.

Sestavine: voda, propilenglikol, naravna in umetna aroma, glicerol, alkohol, sok rdeče pese, ksantanski gumi, barvila: E129, E133.

Barvilo E129 lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost pri otrocih.

  • Vsebina: 118 ml
  • Certificiran košer
  • Brez glutena
  • Topen v vodi

Poreklo: Združene države Amerike

Pred uporabo dobro pretresite.

Doziranje:

Emulzijo je mogoče uporabiti v enakem razmerju kot ekstrakt arome. Naprimer če vaš recept zahteva čajno žličko ekstrakta le to nadomestite z čajno žličko emulzije. Kadar je le mogoče, začnite z najmanjšo količino in dodajte po okusu.

  • Sladkorna masa (fondant) ½ do 1 čajne žličke na 1 kg
  • Vsi pekovski izdelki, kot so pecivo, piškoti, kolački; glazure in sladkorna masa uporabite 1-3 čajni žlički na standardno velikost (naprimer: standardna velikost torte premera 28 cm, ali standardna serija piškotov).
  • Sladoledne ali jogurtove baze 7% do 14%.
  • Shake napitek, smuti 1-2 čajni žlički na 0,5 litra
  • Pijače (koktajli, čaj, gazirana voda, limonada) 1-2 čajni žlički na 1 liter
  • Pekarska emulzija ni priporočljiva za trde bonbone in čokolado.
  • Pri doziranju okusov priporočamo da začnete z majhno količino in dodajate po okusu.

Pekis priporoča

Glazurni preliv (hladni gel) srebrn

Dodajte svojim bavarskim tortam in sladicam razkošen videz z glaziranim prelivom

Choco drip Rdeč

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje rdečih poudarkov raznim sladicam.

Choco drip Svetlo Roza-Pink

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje svetlo roza poudarkov raznim sladicam.

Choco drip Roza-Pink

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje roza poudarkov raznim sladicam.

Choco drip Zelen

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje zelenih poudarkov raznim sladicam.

Choco drip Bela čokolada

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje čokoladnih poudarkov raznim sladicam.

Choco drip Črn

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje črnih poudarkov raznim sladicam.

Choco drip Kraljevsko moder

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje kraljevko modrih poudarkov raznim sladicam.

Strani

Aktualni izdelki za peko

SMARTFLEX VELVET Fondant (1kg) BEL

Uporablja se lahko v različnih temperaturnih območjih. Med valjanjem se ne trga, poči in ne lepi.

Zgoščevalec soka (vezivo za hladen sok)

  • Prah - zelo produktiven
  • Količina polnjenja: 150 g

Osnovna mešanica za vezanje tekočin. Veganska, prozorna in brez glutena

Modelčki (4 delni) za popolne CakePops

4 različni modelčki za popolne Cake Popse

Dekoracija za muffine (24 kom) Pujsa Pepa z družino

12-delni set topperjev za torte "Pujsa Pepa" Dr. Oetker za očarljivo dekoracijo tort

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini