>

Piškoti GOBICE

deli

Iz sestavin zamesimo testo in ga pustimo najmanj 1 uro počivati v hladilniku. Oblikujemo kroglice poljubnih velikosti in jih pečemo cca 20 - 25 minut na 180 stopinjah.

Klobuk za jurčke naredimo tako, da oblikujem malo kroglico in jo s prstom pritisnemo da dobimo klobuček, ali z malim nožkom izdolbemo luknjico.

Nadev: Maslo in margarino stepamo da naraste, vmes dodamo mleto čokolado in na koncu še drobtine.

Z nadevom napolnimo klobuček in oba dela sestavimo.

Nad soparo stopimo čokolado in spodnji del gobice pomakamo v stopljeno čokolado.

Nazadnje okrasimo še vrhnji del.

Testo:

  • 600 g gladke moke
  • 400 g masla ali margarine
  • 200 g sladkorja v prahu
     

Nadev za klobuček:

  • drobtine, ki so nam ostale
  • 100 g masla
  • 100 g margarine
  • 100 g čokolade v prahu

Obliv:

  • stopljena čokolada
  • rdeč klobuček: po želji lahko z živilsko barvo obarvate marmelado, royal icing kremo, ali obarvate belo čokolado ali obliv z barvami za čokolado

Pekis priporoča

Valjar - Strukturna rola SRČKI

Povaljamo s strukturnim valjčkom in čudovit vzorec s srčki je ustvarjen. Dolžina: 32 cm

Podloga za odtis KROGI

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorno maso, marcipan, piškotno testo.

Velikost podloge: 19 x  14,5 cm

JEM modelčki za ODTIS CVETNIH ŽIL (št.2) 9 delni

Preprosto na vaše izrezane liste dodajte odtis žil. Listi bodo videti spektakularno.

Dvojna gladilka za sladkorno maso ali marcipan

Večja gladilka: 15,8

Manjša gladilka: 10,6 cm

Gladilka za ravne robove (V-oblika)

V-oblika za oblikovanje robov sladkorne mase

Velikost 8 cm

Podloga za odtis ROŽA

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorni masi, marcipanu, piškotih.

Velikost podloge: 15 x 30 cm

Slaščičarska KARTICA 9,5x15

Velikost: 9,5 x 15 cm

Standardna gladilka (13,3 cm) plastika

Gladilka za smetano, masleno kremo, sladkorno maso, ganache, royal,..

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Uporabimo barve za obliv CakePops v mini papirčkih za mafine

CakePops lahko naredimo in postrežemo tudi malo drugače in sicer v papirčkih za muffine.

Potrebujemo:

Breskve - Recept

Moko zmešamo s pecilnim praškom in razdrobljeno margarino. Jajce, sladkor in vanilijev sladkor penasto stepemo in dodamo k moki. Zamesimo v gladko testo. Če je testo premokro, dodamo še malo moke.

Cookie recept

Cookies so zelo priljubljeni piškoti, ki jih lahko v hipu pripravimo doma. Piškoti bodo zelo krhki, okusni in nasploh domači.

Imenujejo se tudi american cookies ali chocolate chips.

Izdelava čokoladnih lizik

Enostavno in zabavno ustvarjanje čokoladnih liziik. Z modelčki in čokolado bodo lizike videti čudovito.

Kako naredimo čokoladne lizike

Čokladne lizike lahko naredimo s čokolado, ali oblivom.

Wilton modelčki za čokolado

Video prikazuje kako uporabljamo Wilton modelčke za čokolado.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Sladkorni križ za obhajilo ali birmo (10 cm) MODER

Križ kombinirate z našimi prelepimi golobčki, svetim pismom, kelihom in rožnim vencem, ki jih imamo prav tako v ponudbi

Dekoracija za muffine (24 kom) Pujsa Pepa z družino

12-delni set topperjev za torte "Pujsa Pepa" Dr. Oetker za očarljivo dekoracijo tort

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

Komplet iz Balonov Prikupni MUCEK

Komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da ustvarite vašega lastnega ljubkega mucka

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini