Noži in razdelilniki za razrez peciv
Nazobčano rezilo za čiste reze
Velikost delovne dolžine 20,5 cm
Celotna dolžina 33 cm
Velikost delovne dolžine 35 cm
Velikost delovne dolžine 30 cm
Velikost delovne dolžine 34 cm
Kakovosten pekarski nož z dvostranskim rezilom.
Dolžina noža 44 cm, dolžina rezila 30 cm.
Nož 2 v 1: nazobčana stran je kot nalašč za rezanje in rezbarjenje, paletna stran pa je idealna za mazanje glazur, premazov in nadevov na tortah
S tem praktičnim pripomočkom lahko odstranite pecivo iz obroča ali drugih pekačev.
Posebej zasnovan za enostavno rezanje zarez na nepečenem kruhu.
Nič več popraskan pekač. Zdaj je tu nož, ki se lahko uporablja direktno na pekaču, saj vam ga ne bo popraskal. Celotna dolžina približno 26 cm
Nič več popraskan pekač. Zdaj je tu nož, ki se lahko uporablja direktno na pekaču, saj vam ga ne bo popraskal. Celotna dolžina približno 29 cm
Razdalja med 5 rezili se lahko prilagodi glede na zahteve za rezanje
Za pripravo okusnih domačih predjedih, mini pizz in ..., zakaj ne ... neverjetnih raviol...
Idealna za rezanje vseh vrst testa. Vtisnjene ima angleške in evropske oznake s priročnimi merami.
Idealna za rezanje vseh vrst testa. Z merilno skalo.
Naredimo domače kruhove palčke, rezance, preste ali dekoracijo iz fondanta.
Odrezan trikotnik meri 10x9 cm.
Trpežen, enostaven za uporabo rezalnik peciva za rogljičke!
Celotna dolžina valja 48 cm
Celotna dolžina valja 50 cm
Premer koleščka: 6 cm
Material: jeklo
Zdaj vam priljubljena sladica ne bo več razpadala, ker bodo kosi popolnoma simetrični.
Za enakomerne kose
- za 24 kosov (6 x 7,5 cm)
- in za 30 kosov (6 x 6 cm)
Mreža za označevanje enakomernih kosov torte ali testa za mini rogljičke. Za 12 ali 16 kosov
Mreža za označevanje enakomernih kosov torte ali testa. Za 14 ali 18 kosov
Držala za razrez biskvita, peciva, kruha in še kaj vam omogočata ravne in enakomerne plasti peciva. Uporabite lasten nož.
Višine: 0,5 do 2,8 cm
Rezervno rezilo za žago za biskvit, 2 kom, 32 cm
Žaga z dvojnim rezilom. Biskvit lahko z enim rezom razrežete na 2 plasti, eno rezilo pa po potrebi lahko tudi odstranite. 32 cm.
Žaga za biskvit
Dolžina rezila 27 cm
Dolžina rezila 25 cm
Dolžina rezila 42 cm
Velikost cca: 3 cm, primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C
Za čokolado, fondant...
Ustvarite vrsto rožic hitreje kot kadarkoli prej.
Velikost: 21 x 12 cm
Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado...
Velikost dojenčka 5 cm
Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel...
Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel... Velikost cca 5 cm
Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..
Velikost cca.6x2 / 7,5x1,8 / 8x1,5 cm.
Čokoladna kaplja. Primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C
Za čokolado, fondant, ledene kocke...
Premer slike: 20 cm
Položimo na smetano
Sladkorni kaktusi za dekoracijo tort, mufinov, piškotov in ostalega peciva. Velikost: 5 in 6 cm
Lopar za dvigovanje pic, biskvita in ostalega.
Velikost: 25 x 36 cm
Odličen za oblikovanje želatine, bonbonov, čokolade...
Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini