>

Aroma MARSHMALLOW

deli

Visoko koncentrirana aroma LorAnn je 3 do 4 krat močnejša od običajnih ekstraktov na osnovi alkohola. Intenzivni in izjemno vsestranski okusi LorAnn so primerni tudi za višje temperaturne zahteve. Lahko se uporabijo samostojno ali v kombinaciji z mešanjem, da ustvarimo zabavne kombinacije okusov.

Značilne uporabe: trde sladkarije, bonboni, čokolada, torte, piškoti, glazure, sladoled, kreme, fondant in široka paleta drugih pekovskih in slaščičarskih aplikacij. V kolikor povzroči strdke v čokoladi; dodajte kakavovo maslo ali olje, da jo zgladite.

Bodite ustvarjalni! Dodajte puhasto, sladkasto aromo marshmallow vašemu receptu!

Sestavine: propilenglikol, citronska kislina, umetna aroma, voda.

Vsebina: 1 steklenička vsebuje 3,7 ml (cca. 1 čajna žlička)

Poreklo: Združene države Amerike

Shranjevanje: na hladnem, temnem mestu. Sončna svetloba in toplota lahko razgradita eterična olja in arome. Če je vsebina motna, ali ima neprijeten vonj ali izgubi intenzivno aromo, je čas za nakup nove.

Pozor: aroma je izjemno koncentrirana in jo moramo uporabljati previdno.

Opozorila za varno ravnanje:

  • Hraniti izven dosega otrok
  • Ne uživajte nerazredčenih okusov Lor Ann.
  • Polito področje hitro pobrišite, podaljšan stik s plastiko in delovno površino lahko povzroči škodo.
  • Ne uporabljajte plastičnih pripomočkov in posod.
  • Pri uporabi se izogibajte direktnemu stiku s kožo, očmi ali sluznicami.
  • Izogibajte se naraščajoče pare (ponavadi pri izdelavi trde sladkarije).

Posebna opomba: če olje pride v stik s kožo, očmi ali sluznicami lahko povzroči draženje in pekoč občutek. Za stik s kožo takoj umijte območje s toplo milnico, da odstranite olje. Za stik z očmi ali sluznicami, izperite s hladno vodo. Če pekoč občutek ostaja poiščite zdravniško pomoč.

Doziranje:

  • Vsi pekovski izdelki, kot so pecivo, piškoti, kolački; glazure in sladkorna masa uporabite ¼ do ½ žličke na standardno velikost (naprimer: standardna velikost torte premera 28 cm, ali standardna serija piškotov).
  • Sladoledne ali jogurtove baze ¼ na 3,8 litra.
  • Shake napitek, smuti ⅛ na 0,5 litra
  • Čokolada ali premazi; uporabite ¼ do ½ čajne žličke na 0,45kg mase.
  • Pri doziranju okusov priporočamo da začnete z majhno količino in dodajate kot je navedeno.

Aktualni izdelki za peko

Čokolada za modeliranje Saracino (250g) ZELENA

Saracino modelirna čokolada je zanesljiv partner za ustvarjalce sladic, ki iščejo visoko kakovost in zanesljivost pri oblikovanju.

Jedilna barva v prahu BLEŠČEČE BRONASTA

Prah po izdelku nanesite s čopičem, ali z dodatkom alkohola uporabite za risanje ali pisanje.

Sladkorne dekoracije Harry Potter, Logo in očala

Za enostavno okrasitev torte, muffina... Vsebina 6 kom

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini