>

Blossom Tint Eucalyptus (Evkaliptus) izjemno fin prah Sugarflair

Poprašitev z barvili Blossom Tint. Po vrhu je za zaključek dodana še barva z bleščicami

deli

Izjemno fin prah v barvi Evkaliptus je kot svež veter, ki se razprši v drobnih delcih, ustvarjajoč občutek osvežitve, čistosti in naravne harmonije. Ta barva v prahu je odlična za površinski nanos s čopičem, saj omogoča natančen in enakomeren nanos, ki poudarja svežino in živahnost odtenkov Evkaliptusa.

Prah je izjemno fino mlet, kar ga naredi še posebej primerenega za ustvarjanje detajlov in subtilnih odtenkov. Poleg tega lahko prah zmešate s kapljico čistega alkohola, odpirajoč vrata ustvarjalnosti in omogoča ustvarjanje užitne barve za risanje in pisanje. Ta inovativna možnost odpira nove dimenzije ustvarjalnosti, kjer se združuje vizualna izkušnja z okusom.

Občutek dotika prahu je lahek in omogoča prefinjen ter nadzorovan nanos. Barva Evkaliptus v prahu ne le očara s svojo osvežujočo zeleno barvo, temveč tudi ponuja prilagodljivost in kreativne možnosti za umetnike, ki želijo zajeti naravno lepoto Evkaliptusa.

Vrhunsko barvilo v prahu za slaščičarstvo: poprašite sladkorno maso, glazure in čokolado ter ustvarite naraven videz. Za risanje dodajte alkohol. Vmešajte v kreme, fondant...

  • Za poprašitev: prah po izdelku poprašite s pomočjo čopiča.
  • Za risanje in pisanje po sladkorni masi, marcipanu, čokoladi, hostiji: prahu dodate kapljico alkohola, (čisti alkohol, vodka…) in zmes dobro premešate.
  • Prah lahko vmešate neposredno v kreme, fondant...
  • Čokolado lahko obarvate tako, da v staljeno čokolado vmešate prah.
  • Za intenzivne odtenke uporabite osnovo (glazuro, kremo, fondant...) v podobni barvi.
  • Določene barve pridejo do izraza samo s površinskim barvanjem. Recimo: če zlat prah vmešate v smetano, masleno kremo, ali fondant, ne dobite pravega učinka barve, zato je prah primeren le za površinsko barvanje, ali poprašitev izdelka.

Sestavine: modificiran škrob, barvila: E104 (kinolin), E133 (briljantno modra FCF), E170i (kalcijev karbonat), E124 (ponceau 4R).

Barvilo E104, E124 lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

Vsebina: 5 g

Poreklo: Združeno kraljestvo

Shranjujte v zaprti posodi na suhem in temnem mestu.

Opozorila za varno ravnanje:

  • Hraniti izven dosega otrok.
  • Praha nikoli ne vdihavajte.
  • Pri uporabi se izogibajte direktnemu stiku s kožo. Roke takoj umijte z milom in toplo vodo, da odstranite barvo iz rok.
  • Doziranje: Ne uporabite več kot 1 g na kilogram tortne dekoracije.

Potrebno pa je upoštevati tudi zakonodajo, koliko barvila lahko vključite v posamezen izdelek.

Barvilo je namenjeno barvanju tistih živilskih izdelkov, za katere to dopušča veljavna Evropska zakonodaja. Barvanje živil in pijač, ter mejne količine v skladu z Uredbo 1333/2008/ES

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini