>

ČOKO tuba - Zelena

deli

Tubo ogrejete v topli vodi in pišete, ali delate okraske. Zelo preprosto.

Navodilo za uporabo: Tubo položite v toplo vodo (cca 40*C) in počakate, da se vsebina zmehča.

Vzamete iz vode, odvijete pokrovček in pišete direktno na sladice, ali pa na peki papir nabrizgate razne okraske, čipke ali črke, počakate da se posušijo, potem pa jih prenesete na izdelek.

Vzorec lahko poiščete na spletu predloge za risanje

Uporaba: Uporabljamo za napise in okraske na tortah, minjonih, piškotih, Cakepops, muffinih...pišemo in rišemo po smetani, kremah, sladkorni - ticino masi, čokoladi, icing royal masi...

Sestavine: sladkor, delno hidrogenirano palmino olje, laktoza, polnomastno mleko v prahu, emulgator E222 (sojin lecitin), stabilizator: E492, aroma, barvilo:E160a,E133.

Proizvedeno v obratu kjer se pridelujejo tudi žitarice, ki vsebujejo gluten, jajca, sojo, mleko in oreščke.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Shranjevanje na temperaturi do 20*C

Neto teža: 32 g

Poreklo: EU

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini