>

Čokolada za modeliranje Saracino (250g) ČRNA

deli

Saracino črna modelirna čokolada je idealna izbira za ustvarjanje izjemnih slaščičarskih mojstrovin. Ta čokolada za modeliranje ohranja svojo obliko zelo hitro po postavitvi na želeno mesto, kar olajša oblikovanje in ustvarjanje detajlov. V primeru, da postanejo roke pretople ali je vreme vroče, je priporočljivo delati v hladnejšem okolju ali pa čokolado med modeliranjem občasno postaviti v hladilnik, da se ohrani njena oblika.

Z lahkoto se zgladi in zmeša pri dodajanju kosov v izklesano delo, pri čemer lahko nošenje plastičnih rokavic olajša postopek. Poleg tega modelirna čokolada dobro prenaša barve, kar omogoča ustvarjanje raznolikih barvnih efektov in detajlov.

Saracino črna modelirna čokolada je nepogrešljiva za ustvarjalce sladic, ki si želijo doseči izjemne rezultate in ustvariti privlačne in edinstvene slaščičarske umetnine.

NAVODILA ZA UPORABO:  

  • Pred uporabo čokolado gnetite, da dobite mehko elastično voljno konsistenco.
  • Modelirno čokolado je treba hraniti v hladnem in suhem prostoru ter zaščiteno pred direktno svetlobo

Sestavine: čokoladna kuvertura 40 % (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin), sladkor, glukozni sirup, krompirjev škrob, barvilo: rastlinsko oglje E153; koruzni škrob, konzervans: kalijev sorbat E202, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje sledove: jajc, arašidov, mleka in oreščkov (mandeljni, lešniki, pistacije).

Neto teža: 250 g

Poreklo: EU

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energijska vrednost: 1831 KJ/436 kcal
  • Maščobe 16 g od tega nasičene maščobe 9,9 g
  • Ogljikovi hidrati 70 g od tega sladkorji 55 g
  • Beljakovine: 2 g
  • Sol: 0 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini