Saracino rdeča modelirna čokolada je popolna izbira za ustvarjalce slaščičarskih mojstrovin. Ta visokokakovostna čokolada za modeliranje ohranja svojo obliko takoj po postavitvi na želeno mesto, kar olajša oblikovanje in ustvarjanje detajlov. V primeru, da postanejo roke pretople ali je vreme vroče, je priporočljivo delati v hladnejšem okolju ali pa čokolado med modeliranjem občasno postaviti v hladilnik, da se ohrani želena oblika.
Ena od odlik Saracino rdeče modelirne čokolade je njena enostavna manipulacija. Z lahkoto se zgladi in zmeša pri dodajanju kosov v izklesano delo, pri čemer lahko nošenje plastičnih rokavic olajša postopek.
Poleg tega modelirna čokolada dobro prenaša barve, bodisi z zračnim ščetkanjem, barvnimi pastami ali barvnim prahom, kar omogoča ustvarjanje raznolikih barvnih efektov in detajlov.
Saracino rdeča modelirna čokolada je nepogrešljiva za ustvarjalce sladic, ki želijo doseči izjemne rezultate in ustvariti privlačne in edinstvene slaščičarske umetnine.
NAVODILA ZA UPORABO:
- Pred uporabo čokolado gnetite, da dobite mehko elastično voljno konsistenco.
- Modelirno čokolado je treba hraniti v hladnem in suhem prostoru ter zaščiteno pred direktno svetlobo
Sestavine: bela čokolada 32% (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma); sladkor, glukozni sirup, krompirjev škrob, koruzni škrob, konzervans: kalijev sorbat E202, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, barvilo: E129.
Barvilo E129 lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost pri otrocih.
Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.
Lahko vsebuje sledove: jajc, arašidov, mleka in oreščkov (mandeljni, lešniki, pistacije).
Neto teža: 250 g
Poreklo: EU
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energijska vrednost: 1763 KJ/418 kcal
- Maščobe 11 g od tega nasičene maščobe 6,6 g
- Ogljikovi hidrati 79 g od tega sladkorji 65 g
- Beljakovine: 1,2 g
- Sol: 0,04 g