>

Čokolada za modeliranje Saracino (250g) TEMNO RJAVA

deli

Saracino modelirna čokolada je popolna rešitev za ustvarjanje čudovitih modelov, saj ohranja svojo obliko skoraj takoj po postavitvi. Ne glede na to, ali ste v vročem vremenu ali imate toplo delovno okolje, lahko z njo ustvarjate brezskrbno, če se posvetite delu v hladnejših jutrih ali večerih ali pa občasno postavite model v hladilnik, da ohranite njegovo obliko.

Pri delu z modelirno čokolado Saracino boste opazili, da se zlahka zgladi in zmeša, ko dodajate detajle v svoje izdelke. Uporaba živilskih rokavic vam lahko olajša delo in ohranja čistočo vaših modelov.

Poleg tega modelirna čokolada odlično prenaša barve, bodisi z zračnim ščetkanjem, barvnimi pastami ali barvnimi praški. S tem lahko ustvarite živahne in bogate barvne kombinacije ter dodate dodaten čar vašim umetnijam.

Saracino modelirna čokolada je zanesljiv partner za ustvarjalce sladic, ki iščejo visoko kakovost in zanesljivost pri oblikovanju.

NAVODILA ZA UPORABO:  

  • Pred uporabo čokolado gnetite, da dobite mehko elastično voljno konsistenco.
  • Modelirno čokolado je treba hraniti v hladnem in suhem prostoru ter zaščiteno pred direktno svetlobo

Sestavine: čokoladna kuvertura 39,6% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin), sladkor, glukozni sirup, krompirjev škrob, koruzni škrob, konzervans: kalijev sorbat.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje sledove: jajc, arašidov, mleka in oreščkov (mandeljni, lešniki, pistacije).

Neto teža: 250 g

Poreklo: EU

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energijska vrednost: 1837 KJ/437 kcal
  • Maščobe 16 g od tega nasičene maščobe 10 g
  • Ogljikovi hidrati 70 g od tega sladkorji 55 g
  • Beljakovine: 2 g
  • Sol: 0,04 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini