>

Čokoladna glazura za bleščeč izgled, 250 g

deli

Gotova čokoladna svetleča glazura za oblivanje vseh vrst peciva. Zadošča za torto premera 30cm

UPORABA: kozarec brez pokrova v mikrovalovni pečici 30 sekund segrevate pri visoki moči ali v vodni kopeli, da se izognete vrenju. Paziti morate samo, da je torta trdna in hladna, ter da jo na hitro prelijete, saj tako dobimo gladko in homogeno konsistenco. Premažete jo z masleno, ali ganashe kremo, ter ohladite, da se strdi.

Količina zadostuje za 1 torto premera fi 30 cm in 5 cm višine.

Sestavine: saharoza, glukozni sirup, voda, posnet kakav v prahu, želirno sredstvo in gostilo: E440, konzervans: E202, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330.

Izdelek lahko vsebuje sledi oreščkov, mleka, soje, žit, jajc in njihovih derivatov.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tekstu.

Nasvet za skladiščenje: Shranjujte na hladnem, suhem mestu in ne hranite neposredno pred sončno svetlobo in viri toplote. Ko ga odprete, lahko izdelek ostane tesno zaprt do datuma izteka roka uporabnosti.

Neto teža: 250 g

Poreklo: EU

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energija: 1282 kJ, 306 kcal
  • Maščobe 1,5 g, od tega nasičene 0,9 g
  • Mononasičene 0,5 g
  • Polinenasičene 0,05g
  • Ogljikovi hidrati 70,1 g, od tega sladkorji 33,6 g
  • Beljakovine 3 g
  • Sol 0,3 g
  • Prehranske vlaknine 3,8 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini