Z dr.Oetker kremo za torte se uresničujejo sanje o tortah. Kreacije tort za vsako priložnost, ki obljubljajo maksimalen užitek, bodo zagotovo uspešne in zelo enostavne. Iz kreme za vanilijevo torto lahko naredite okusno kremo, na primer za frankfurtski venček ali nadev za vanilijeve biskvitne rolice. Dr Oetker vanilijevo tortno kremo pripravljamo z mlekom in maslom.
Priprava: dodate: 300ml hladnega mleka, 200g zelo mehkega masla
- V posodo za mešanje dajte smetano v prahu, zelo mehko maslo (ne tekoče) in hladno mleko. Vse skupaj mešamo z mešalnikom (palice za mešanje) najprej na najnižji, nato na najvišji stopnji približno 3 minute. Stepamo do kremastega.
- Opomba: skledo ohlapno pokrijte s peki papirjem, da zaščitite pred brizganjem.
- NASVET: za lažjo kremo uporabite le 100 g zmehčanega masla.
Sestavine: sladkor, glukozni sirup, palmova maščoba, emulgator (estri mlečne kisline mono- in digliceridov maščobnih kislin), oligofruktoza, modificiran škrob, želatina, mlečne beljakovine, aroma (vsebuje laktozo).
Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.
Lahko vsebuje: druge oreščke.
Neto teža: 170 g
Poreklo: Nemčija
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energija: 1501 kJ, 363 kcal
- Maščobe 31 g, od tega nasičene 22 g
- Ogljikovi hidrati 16 g, od tega sladkorji 15 g
- Vlaknine 1,4 g
- Beljakovine 3,1 g
- Sol 0,1 g