>

Dr.Oetker vanilijeva krema za torto

deli

Z dr.Oetker kremo za torte se uresničujejo sanje o tortah. Kreacije tort za vsako priložnost, ki obljubljajo maksimalen užitek, bodo zagotovo uspešne in zelo enostavne. Iz kreme za vanilijevo torto lahko naredite okusno kremo, na primer za frankfurtski venček ali nadev za vanilijeve biskvitne rolice. Dr Oetker vanilijevo tortno kremo pripravljamo z mlekom in maslom.

Priprava: dodate: 300ml hladnega mleka, 200g zelo mehkega masla

  • V posodo za mešanje dajte smetano v prahu, zelo mehko maslo (ne tekoče) in hladno mleko. Vse skupaj mešamo z mešalnikom (palice za mešanje) najprej na najnižji, nato na najvišji stopnji približno 3 minute. Stepamo do kremastega.
  • Opomba: skledo ohlapno pokrijte s peki papirjem, da zaščitite pred brizganjem.
  • NASVET: za lažjo kremo uporabite le 100 g zmehčanega masla.

Sestavine: sladkor, glukozni sirup, palmova maščoba, emulgator (estri mlečne kisline mono- in digliceridov maščobnih kislin), oligofruktoza, modificiran škrob, želatina, mlečne beljakovine, aroma (vsebuje laktozo).

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje: druge oreščke.

Neto teža: 170 g

Poreklo: Nemčija

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energija: 1501 kJ, 363 kcal
  • Maščobe 31 g, od tega nasičene 22 g
  • Ogljikovi hidrati 16 g, od tega sladkorji 15 g
  • Vlaknine 1,4 g
  • Beljakovine 3,1 g
  • Sol 0,1 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini