>

Glazurni preliv (hladni gel) karamela

deli

Dodajte svojim bavarskim tortam in sladicam razkošen videz z glaziranimi prelivi FunCakes! Pred uporabo premešajte Glaze Topping ali hladni gel in nato s paletnim nožem na torto nanesite lepo gladko zrcalno plast. Glazurni prelivi so na voljo v različnih barvah in okusih in zahvaljujoč njihovemu čudovitemu sijaju dajo vašim tortam še malo več!

Nasvet:

  • Okoli torte Bavarois uporabite acetatno folijo, da lahko bolj tesno nanesete glazuro.

Priprava:

  • Glazurni preliv pred uporabo dobro premešamo.
  • S paletnim nožem nanesite preliv za glazuro na torto in ga zgladite.

Glazurni preliv je primeren samo za nanos na ravno torto.Če želite tudi stranice svoje torte prekriti z zrcalno plastjo ali na primer v celoti prekriti kupolasto torto izberite Mirror Glaze

Sestavine: glukozni sirup, voda, karamel (5%) (glukozno-fruktozni sirup, sladkor, voda), barvilo: E150c, želirno sredstvo: E440, E401, E407, sredstva za uravnavanje kislosti: E330, E341, E331, konzervans: E202, aroma.

Lahko vsebuje sledi: glutena, soje, oreščkov, žveplovega dioksida in sulfitov (E220-E228) v koncentracijah nad 10 mg/kg ali 10 mg/l, izraženo kot SO2.

Hraniti v hladnem in temnem prostoru, 15-20°C.

Neto količina: 375 g

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energijska vrednost: 1192 KJ/280 kcal
  • Maščobe 0 g od tega nasičene maščobe 0 g
  • Ogljikovi hidrati 70,1 g od tega sladkorji 70,1 g
  • Beljakovine 0 g
  • Sol 0,2 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini