>

Hostije za Nugat (6 kom) 29,7 x 21cm

deli

Nugat je sladka poslastica, ki jo lahko enostavno pripravite doma s pomočjo jedilnih rebrastih lističev vafljev. Spodaj je podrobnejši opis postopka priprave nugata:

Recept za slasten Italijanski nugat:

  • V skledo dodamo med in sladkor ter pri nizki temperaturi kuhamo in mešamo približno 30 minut.
  • V ločeni posodi solimo beljake in stepamo, da dobimo sneg.
  • Sneg dodamo med med in sladkor, ter pri nizki temperaturi kuhamo in mešamo še približno 40 minut.
  • Na koncu dodamo še aromo in oreščke. Lešnike (ali oreščke po izbiri) na suhi ponvi pražite nekaj minut, da rahlo pozlatijo in oddajo svoj poln okus. Nato jih grobo sesekljajte.
  • Pekač obložite s peki papirjem, nato pa nanj položite plast jedilnih rebrastih lističev vafljev. Na vrh enakomerno razporedite maso, nato dodajte še eno plast vaflja.
  • Pekač postavite v hladilnik za vsaj 4-6 ur ali čez noč, da se nugat dobro strdi.

Sestavine:

  • 400 g medu
  • 250 g belega sladkorja
  • Dva velika beljaka
  • Ščepec soli
  • Vanilijeva aroma
  • Eno žlico limonine lupinice
  • Tri skodelice praženih mandljev
  • Eno skodelico praženih pistacij
  • Jedilni rebrasti lističi vafljev

Nugat je sedaj pripravljen za postrežbo! Uživajte v sladkih in hrustljavih grižljajih doma narejenega nugata.

Sestavine: krompirjev škrob, voda.

Lahko vsebuje sledi OREŠČKOV, GLUTENA, JAJC, MLEKA, SOJE, ARAŠIDOV.

Velikost: 29,7 x 21 (format A4)

Vsebina 6 lističev

Neto teža: 20 g

Poreklo: EU

Priporočamo previdno ravnanje. Lomljivo: ne postavljajte drugih izdelkov na hostijo.

Shranjujte na hladnem, suhem mestu proč od sončne svetlobe in drugih vonjav.

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energija: 1589,2 kJ, 379 kcal
  • Maščobe 3 g, od tega nasičene 0,4 g
  • Ogljikovi hidrati 88 g, od tega sladkorji 0 g
  • Beljakovine 0,1 g
  • Sol 0 g

Pekis priporoča

Hostija Maša in Medved 20 cm, št.9

Sliko položite na smetano, masleno kremo, fondant. Velikost 20 cm

Hostija Maša in Medved 20 cm, št.10

Sliko položite na smetano, masleno kremo, fondant. Velikost 20 cm

Hostija Maša in Medved 20 cm, št.11

Sliko položite na smetano, masleno kremo, fondant. Velikost 20 cm

Hostija Maša in Medved 20 cm, št.12

Sliko položite na smetano, masleno kremo, fondant. Velikost 20 cm

Hostija MAŠA in medved 1

Premer slike: 21 cm

Položimo na smetano

Sladkorna slika Maša in Medved, brez glutena

Sliko položite na masleno kremo ali fondant (ni za smetano). Velikost: 21 cm

Hostija MAŠA in medved 3

Premer slike: 21 cm

Položimo na smetano

Hostija MAŠA in medved 20 cm, št.4

Premer slike: 21 cm

Položimo na smetano

Strani

Aktualni izdelki za peko

Dekoracija za muffine (24 kom) Pujsa Pepa z družino

12-delni set topperjev za torte "Pujsa Pepa" Dr. Oetker za očarljivo dekoracijo tort

Stojalo za muffine (3 nadstropno) ZLATO

Zlato stojalo za sladice je izjemno privlačen in funkcionalen dodatek k vsakemu sladkemu dogodku

Material: karton

DripCake ZLATA ISKRICA

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje zlatih poudarkov raznim sladicam.

Glamurozni Mirror Glaze ZLAT

Glamurozni Mirror Glaze je kulinarični dragulj, ki bo vaše sladice spremenil v resnične umetnine luksuza in eleganco

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini