>

Kapljični preliv za sladice BEL, 375 g

deli

Kapljični preliv je znan tudi kot fondant glazura. Dodajte piškotom ali pecivu svetlečo belo glazuro, ki se po oblivanju primerno strdi. Glazuro lahko tudi pobarvate z živilskimi barvami in naredite nešteto barvnih kombinacij.

Uporaba: Glazuro samo segrejete v mikrovalovni pečici in torto, ali ostale sladice prelijete z glazuro (krofe, minjone, cupcakes...)

Priprava: nalijte fondant glazuro v posodo, primerno za mikrovalovno pečico. Za preliv po torti je zelo primerna steklenička za okraševanje. Ogrevajte glazuro v mikrovalovni pečici pribl. 1 minuto, na največ 37°C.

Pri tortah je priporočljivo, da je podlaga trdna in primerno ohlajena, da obliv lepo steče po robovih. Najbolj optimalen izgled dobite, če je torta premazana z masleno, ali ganashe kremo.

Sestavine: sladkor, glukozni sirup, voda, emulgator: E471, konzervans: E202, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330.

Lahko vsebuje sledi: glutena, jajc, soje, mleka, oreškov, sulfitov in volčjega boba.

Shranjujte na sobni temperaturi.

Neto količina: 375 g

Količina zadostuje za 1 torto fi 32 ali dve manjši. Zadostuje tudi za pribl. 25 piškotov ali krofov.

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energijska vrednost: 1466 KJ/350 kcal
  • Maščobe 0,2 g od tega nasičene maščobe 0,2 g
  • Ogljikovi hidrati 85,8 g od tega sladkorji 75,3 g
  • Beljakovine 0 g
  • Sol 0 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini