>

Mešanica za kremo KAPUČINO

deli

Mešanica za pripravo okusne kreme za torte, rulade, mafine, košarice, rezine, minjone...

Nasvet: Städter mešanico lahko na hiter in enostaven način uporabite za vse sladice. Nekaj smetane enostavno nadomestite z jogurtom, skuto ali kislo smetano in okrasite s svežim sadjem - pripravljeno! Kar vam narekuje srce, to naredite.

Priprava:

  • Stepite 500 g nesladkane smetane in jo postavite na hladno.
  • Nato zmešajte 100 ml mlačne vode (približno 20*C) s 125 g praška, dobro premešajte in dobljeno zmes postopoma dodajajte v stepeno sladko smetano.

Pripravljena masa zadostuje za 1 torto velikosti 28 cm.

Sestavine: sladkor, glukoza, želatina (goveja), kapučino v prahu (ustreza 1,4% kapučina v prahu), naravna aroma, sol.

Lahko vsebuje sledi žitaric z glutenom, jajc, soje, mleka/mlečnih produktov (laktoza) in oreškov.

Neto količina: 125g

Hranite na hladnem in temnem mestu! (Ne v hladilniku)

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energija: 1611 kJ, 379 kcal
  • Maščobe 0,2 g, od tega nasičene 0,1 g
  • Ogljikovi hidrati 84,7 g, od tega sladkorji 84,2 g
  • Vlaknine 0,9 g
  • Beljakovine 9 g
  • Sol 0,4 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini