>

Model čebelji panj, osje gnezdo, polžek

deli

Odličen za pripravo tradicionalnih božičnih piškotov / osjih gnezd. Kalup je sestavljen iz zložljive skodelice za čebelji panj in votlinskega bata z modelčkom za piškote. Izdelano iz prvovrstne robustne plastike, primerno za pomivalni stroj. 

Z modelom lahko z lahkoto izdelate okusne čebelje panje, osja gnezda, polžje hiške, kape...

Material: plastika.

Velikost približno 3,5 x 3,5 cm

Model lahko operete v pomivalnem stroju.

Recept za okusne čebelje panje

Navodilo za popolno izdelan čebelji panj:

  • Iz mase naredimo približno 2-3 cm velike kroglice in jih rahlo povaljamo v kristalnem sladkorju.
  • Nato kroglice pritisnemo v model.
  • S priloženim modelčkom na sredini naredimo luknjo in sladico odstranimo iz modelčka.
  • S kremo zapolnemo luknjo.
  • S priloženim modelčkom za kroge izrežemo dno in spečemo piškote s katerimi zapremo našo sladico.

Za 20-25 kosov potrebujemo:

Sestavine za pecivo:

  • 100 g moke
  • 50 g masla
  • 50 g sladkorja
  • 1 jajčni rumenjak
  • 1 čajna žlička vanilin sladkorja
  • 1 čajna žlička pecilnega praška

Priprava peciva: Vse sestavine zmešamo da dobimo gladko testo in ovijemo v folijo vsaj za eno uro. Nato razvaljamo testo približno na 3 mm in izrežemo kroge (premer: 3,5-4 cm). Pri 180°C zgornji / spodnji vročini (160°C kroženje zraka) pečemo približno 10-12 minut.

Sestavine za maso:

  • 200 g beby piškotov
  • 125 g sladkorja v prahu
  • 100 g masla
  • 1 jajčni beljak
  • 2-3 čajne žličke kakava
  • 2-3 čajne žličke ruma
  • 2-3 čajne žličke kondenziranega mleka

Priprava mase: Baby piškote z žlico na drobno zdrobimo in premešamo z ostalimi sestavinami in ohladimo.

Sestavine za polnjenje, krema:

  • 75 g masla
  • 1 rumenjak
  • 2-3 žlice sladkorja v prahu
  • 2-3 žlice ruma ali likerja
  • 1 konica noža vanilije ali vanilijevega sladkorja

Priprava kreme: Vse sestavine zmešamo v kremo.

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini