>

Modelček žoga za odbojko 6 cm, rostfrei

deli

Modelček odbojkarska žoga za piškote, ali izrezovanje iz testa, sladkorne mase - fondanta, marcipana. Uporabno tudi za izrez iz gline, plastelina voska,...

Material: Rostfrei

Primeren za pranje v pomivalnem stroju

Velikost: 6 cm

RECEPT ZA PIŠKOTE:

Linško Testo:

  • 600 g moke
  • 400 g margarine
  • 200 g sladkorja v prahu
  • 1 jajce
  • 20 g vanilin sladkor
  • Limonina lupinica
  • V moko zdrobimo margarino in maslo, dodamo jajce, sladkor, vanilin sladkor  in limonino lupino. Testo na hitro zgnetemo, na hladnem naj počiva vsaj eno uro.
  • Iz testa z modelčkom izrežemo piškote, ki jih  pečemo 10 – 12 min. na 180* C.
  • Pečene in ohlajene okrasimo z icing ( beljakovo kremo)

Recept za Icing kremo

  • 1 beljak
  • 200 g sladkorja v prahu
  • par kapljic limoninega soka

Beljak ROČNO! stepamo (z vilicami) in postopoma dodajamo sladkor, na koncu pa še limonin sok.

Po želji dodamo različne živilske barve.

Kremo preložimo v vrečko, v katero smo poleg adapterja vstavili okrogel nastavek  za pisanje in piškot okrasimo. (Nastavek 1,5mm ali 2mm)

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini