>

Nastavljiv perforiran obroč za pito, 16-30cm

deli

Perforiran obroč zagotavlja, da se pita enakomerno peče in da jo je enostavno sprostiti. Obroč za pito je še posebej enostaven za uporabo in zagotavlja hrustljavo peko, zahvaljujoč perforiranemu obodu iz nerjavečega jekla. Na dnu uporabite peki papir ali silikonsko podlogo za peko. Pecivo lahko enostavno odstranite iz okvirja. Pred uporabo uporabite pršilno razpršilo ali rahlo namažite z mastjo.

Velikost: 16 do 30 cm

Višina: 3 cm

Material: kovina, prevlečena s posebnim premazom proti oprijemanju.

Zabavajte se pri peki, da bo dekoracija sladic party!

Navodilo za vzdrževanje:

  • Pekač pred prvo uporabo operite z vročo vodo.
  • Pred pečenjem pekač naoljimo, ali uporabimo sprej za peko proti sprijemanju.
  • Pri odstranjevanju hrane iz pekača nikoli ne uporabljate ostrih, ali kovinskih pripomočkov, ki lahko zlahka opraskajo pekač. Lesene lopatice so najboljša izbira za ravnanje s hrano pri delu s pekačem.
  • Pekač čistite z vročo vodo, blagim detergentom in krpo. Ne uporabljajte praskalnih ali čistilnih gobic.
  • Pekač ni primeren za pomivalni stroj.

Jabolčno marcipanova pita

Sestavine za pecivo:

  • 240 g moke
  • 80 g sladkorja
  • 160 g masla
  • 1 jajce
  • 1 ščepec soli
  • ščepec pecilnega praška (konica noža)

Sestavine za polnjenje jabolčnega marcipana:

  • 90 g mehkega masla
  • 90 g marcipana
  • 20 g sladkorja
  • 1 jajce
  • 90 g moke
  • ščepec pecilnega praška (konica noža)
  • 4 jabolka

Priprava peciva:

  • Vse sestavine obdelamo v gladko testo, ovijemo v folijo in postavimo v hladilnik za približno 1 uro.
  • Testo razvaljamo na približno 3 mm in s perforiranim obročem za pito odrežemo dno. Namastimo rob pekača s sprej proti sprijemanju ali malsom. Iz testa zrežemo še trak s katerim obložimo notranji rob pekača.
  • Večkrat preluknite testo na dnu z vilicami in pecite pri 180°C na zgornjem / spodnjem gretju (kroženje zraka 160°C) približno 10-15 min.

Pod testo postavimo peki papir in pito obtežimo s keramičnimi kroglicami za obtežitev pri peki. Po peki jih odstanite.

Priprava marcipanovega polnila:

  • V kuhinjskem mešalniku zmešamo mehko maslo, marcipan in sladkor, dokler ne dobimo gladke mase. Dodamo jajce in na kratko premešamo. Moko zmešamo s pecilnim praškom in na kratko premešamo.
  • Nadev enakomerno razporedimo po pekaču na razvaljano pecivo. Jabolka narežemo na rezine in jih porazdelimo po marcipanu.
  • Pečemo pri 180°C na zgornjem / spodnjem gretju (160°C konvekcija) še 10-20 min.
  • Po pečeni piti polijemo malo zgoščenega jabolčnega soka.

Pekis priporoča

Papirnati krožniki Hulk 19,5 cm

Premer 19,5 cm

Pakirano: 8 kosov

Papirnati krožniki Spiderman 19,5 cm

Izdelano iz kompostirnega papirja

Premer 19,5 cm

Pakirano: 8 kosov

Servieti Batman

Velikost: 33 x 33 cm

Pakirano: 20 serviet

PRT Spiderman za zabavo

Velikost: 120 x 180 cm

Material: plastika

Papirnati krožniki Batman 23 cm

Premer 23 cm

Pakirano: 8 kosov

Servieti Super HEROJI št.2

Velikost: 33 x 33 cm

Pakirano: 20 serviet

Papirnati kozarci Batman 200 ml, 8 kom

Papirnati kozarci

Kapaciteta 200 ml

Pakirano 8 kozarcev

Servieti Spiderman

Izdelano iz kompostirnega papirja

Velikost: 33 x 33 cm

Pakirano: 20 serviet

Strani

Aktualni izdelki za peko

Stojalo za muffine (3 nadstropno) ZLATO

Zlato stojalo za sladice je izjemno privlačen in funkcionalen dodatek k vsakemu sladkemu dogodku

Material: karton

SMARTFLEX VELVET Fondant (1kg) BEL

Uporablja se lahko v različnih temperaturnih območjih. Med valjanjem se ne trga, poči in ne lepi.

Komplet za torto Sveto pismo, rožni venec in golobček

Dekoracija za torte in ostale sladice

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini