>

Obliv Deco Melts - ZELEN 250g

deli

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

Navodilo za uporabo:

Ploščice na zmernem ognju segrevajte v vodni kopeli ali mikrovalovni pečici.

  • V vodni kopeli: večjo posodo napolnite z vodo in segrejete. V to posodo dodate manjšo, v kateri se nahajajo ploščice. Počasi jih topite in pri tem vsake toliko časa premešajte, dokler tekstura ni voljna in gladka.
  • V mikrovalovni pečici: taljenje pri max. 500 W, v primerni posodi. Dobro premešajte vsakih 15-20 sekund. Zaustavite segrevanje, ko se koščki skoraj popolnoma raztopijo (majhni delci so še vedno vidni). Mešamo, dokler tekstura ni voljna in gladka.

Po želji lahko za redčenje dodate rastlinsko olje.

Sestavine: sladkor, hidrogenirana rastlinska maščoba (palmovo jedrc), mleko v prahu (posneto), emulgator: E492, E322 (sončnica), barvilo: E141.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje sledi oreščkov.

Poreklo: EU

Neto teža: 250 g

Skladiščenje: shranite na suhem, temnem mestu, 16°C - 22°C.

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energijska vrednost: 2350 KJ/570 kcal
  • Maščobe 35 g od tega nasičene maščobe 34 g
  • Ogljikovi hidrati 58 g od tega sladkorji 58 g
  • Beljakovine: 5,5 g
  • Sol: 0,3 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini