>

Pekač za 3 Francoske štruce, 37 cm

deli

Francoska štruca iz domače pečice in hrustljavo skorjo...

Velikost: pribl. 37 x 24 cm

Višina 2,5 cm

Odporen proti vročini do 250°C.

Poreklo: Nemčija

Material: kovina, prevlečena s posebnim premazom proti oprijemanju.

Obilo užitkov vam želimo pri peki kruha.

Navodilo za uporabo in vzdrževanje:

  • Pekač pred prvo uporabo operite z vročo vodo.
  • Pred pečenjem pekač naoljimo, ali uporabimo sprej za peko proti sprijemanju.
  • Pri odstranjevanju hrane iz pekača nikoli ne uporabljate ostrih, ali kovinskih pripomočkov, ki lahko zlahka opraskajo pekač. Lesene lopatice so najboljša izbira za ravnanje s hrano pri delu s pekačem.
  • Pekač čistite z vročo vodo, blagim detergentom in krpo. Ne uporabljajte praskalnih ali čistilnih gobic.
  • Pekač ni primeren za pomivalni stroj. Samo ročno pranje.

Recept: hrustljava pšenična francoska štruca z marmelado

Sestavine za osnovno testo:

  • 10 g svežega kvasa
  • 175 ml vode
  • 250 g pšenične moke
  • 5 g soli

Sestavine za testo:

  • osnovno testo
  • 500 g pšenične moke
  • 50 g ržene moke
  • 350 ml vode
  • 10 g soli

Priprava osnovnega testa:

  • kvas zmešamo z vodo in pustimo stati 15 minut. Dodamo moko in sol ter zamesimo v gladko testo. Testo pokrijemo približno 6 ur pri sobni temperaturi ali čez noč v hladilniku.

Priprava testa:

  • Testo in vse ostale sestavine zgnetemo do gladkega testa, pokrijemo s krpo in pustimo 1,5 ure.
  • Nato odtehtamo koščke testa (približno 300 g), jih razvaljamo na bagete (Francoske štruce) in jih povaljamo v moki.
  • Bagete (Francoske štruce) položimo v rahlo namaščen pekač, pokrijemo s krpo in pustimo vzhajati eno uro.
  • Nato z ostrim nožem naredimo zareze v bagute (Francoske štruce) in pečemo v predhodno ogreti pečici.

Čas pečenja:

Pečemo približno 20 minut pri 230°C z gretjem na vrhu in dnu.

Zabavajte se pri peki, da bo dekoracija sladic party!

Pekis priporoča

Podloge čipka in trgatev 2 delni set

Ustvarite čipkaste vzorce za odtis na sladkorno maso - fondant.

Mini štampiljke za ROŽICE

Velikost: 3 - 4 cm

Štampiljke za odtis rožic

Model za piškote + kocka za odtis, Samorog

V testo za piškote vtisnite eno izmed šestih vzorcev samoroga in izrežite piškote s priloženim modelčkom.

Podloga za odtis ZEBRA

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorno maso, marcipan, piškotno testo.

Velikost podloge: 15 x 30 cm

Modelčki za fondant (party) 6 delni

Razvaljate sladkorno ali modelirno maso in z modelčki odtisnite party dekoracijo za okrasitev piškotov, tort, muffinov...

Podloge zidaki-drevo 2 delni set

Ustvarite vzorce zidakov ali drevesa za odtis na sladkorno maso - fondant.

Mini štampiljke za LISTKE in DETELJICO

Velikost: 2 - 2,5 cm

Set vsebuje 4 štampiljke

Model za piškote + kocka za odtis, Mucek

V testo za piškote vtisnite eno izmed šestih vzorcev mucka in izrežite piškote s priloženim modelčkom.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Nastavek (#233) za TRAVO

  • Izliv: 2 mm
  • Premer dna: 18 mm
  • Višina: 32 mm
  • Potrebujete ADAPTER

Dr.Oetker malinovo-smetanova krema

Mešanica za malinovo smetanovo kremno združuje okusno kremasto sladico s tipičnim okusom malin. Dodajte samo 250 ml hladnega mleka 

Zgoščevalec soka (vezivo za hladen sok)

  • Prah - zelo produktiven
  • Količina polnjenja: 150 g

Osnovna mešanica za vezanje tekočin. Veganska, prozorna in brez glutena

Posoda za taljenje

Za taljenje čokolade, izdelavo glazur, masla, sira, karamele, bombonov... 

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini