>

Royal icing, pripravljena mešanica za kremo - 450g

deli

Mešanica za hitro in preprosto pripravo univerzalne kreme, s katero okrašujemo piškote (medenjake in ostale), uporabljamo za napise, delamo okraske, z različnimi nastavki izdelujemo rožice...

Priprava: 450 g mešanici dodajte 55 ml vode. Mešajte pri najnižji hitrosti 7-10 minut, da nastane gosta, bela zmes.

Če želite redkejšo mešanico, dodajte 1- 2 čajni žlički vode  na 200 g pripravljene mase (npr. za oblivanje piškotov).

Maso lahko dobro zaprto v hladilniku hranite nekaj dni.

Narejeno kremo lahko obarvate z barvami v prahu, pasti, ali tekočimi barvami za živila.

Sestavine: sladkor, posušen glukozni sirup, jajčni beljak v prahu, citronska kislina E330.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje sledi: glutena, mleka, soje in volčjega boba.

Neto teža 450 g

Poreklo: EU

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energija: 1697 kJ, 405 kcal
  • Maščobe 0 g, od tega nasičene 0 g
  • Ogljikovi hidrati 98,1 g, od tega sladkorji 93 g
  • Beljakovine 1,5 g
  • Sol 0,1 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini