>

Saracino modelirna masa (250g) RJAVA

deli

Saracino rjava modelirna masa je ključni pripomoček za ustvarjanje izjemnih slaščičarskih mojstrovin. Ta nagrajena pasta vsebuje kakavovo maslo, ki igra pomembno vlogo pri začetni utrditvi med oblikovanjem, omogoča pa tudi dovolj časa za popravljanje in oblikovanje brez težav.

Z izjemno elastičnostjo in močjo omogoča modeliranje brez razpok ter ohranja svojo obliko med obdelavo. To je še posebej pomembno pri občutljivih delih, kot so vezalke, kalupi in majhne rože. Poleg tega ima rjava modelirna masa subtilno aromo in okus, ki obogatita celotno ustvarjalno izkušnjo.

Saracino rjava modelirna masa se enostavno meša z barvami v gelu in prahu, kar omogoča ustvarjanje raznolikih barvnih odtenkov in večjo kreativnost pri oblikovanju.

Priprava je preprosta: pasta postane mehka in prožna z gnetenjem in delom, pri čemer je normalno, da je masa trda na otip, dokler jo ne pregnetete. Ta postopek zagotavlja, da je masa pripravljena za uporabo in omogoča ustvarjanje slaščičarskih mojstrovin s popolno natančnostjo.

Saracino rjava modelirna masa je odlična izbira za ustvarjalce sladic, ki si želijo doseči izjemne rezultate in ustvariti privlačne in edinstvene slaščičarske umetnine.

NAVODILA ZA UPORABO:  Za uporabo pripravljen izdelek za modeliranje sladkornih dekoracij.

Sestavine: sladkor, glukozni sirup, krompirjev škrob, kakavovo maslo, kakav v prahu, koruzni škrob, gostilo: karboksimetilceluloza; konzervans: kalijev sorbat.

Lahko vsebuje sledove: jajc, arašidov, soje, mleka in oreščkov (mandeljni, lešniki, pistacije).

Neto teža: 250 g

Poreklo: EU

SHRANJEVANJE: maso hranimo v hladnem in suhem prostoru in po odprtju, preostanek  hranimo v dobro zaprti vrečki, da se nam masa ne strdi.

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energijska vrednost: 1700 KJ/403 kcal
  • Maščobe 9,2 g od tega nasičene maščobe 5,5 g
  • Ogljikovi hidrati 80 g od tega sladkorji 53 g
  • Beljakovine: 0,1 g
  • Sol: 0,08 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini