>

Žele jedilni diamanti (20 kom) biserno zlati

deli

Diamanti so dekletovi najboljši prijatelji! Z užitnimi želejevimi diamanti ponesete svoje torte na povsem novo raven. Kajti kdo ne obožuje občasno nekaj bleščic in glamurja? Uporabite jih kot okras na tortah, kolačkih, makaronih ali piškotih! Popolni za poročne in ostale slavnostne torte in sladice, odlični pa tudi za  rojstnodnevne torte za mlada dekleta.

Pred uporabo preberite navodila na embalaži!

Sestavine: voda, vlažilno sredstvo (E422), glukozni sirup, želatina (svinjska), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina E330, konzervans (E202), barvilo: E133.

Lahko vsebuje sledi: soje, mleka, žveplovega dioksida in sulfitov (E220-E228) v koncentracijah nad 10 mg/kg ali 10 mg/l, izraženih kot SO2.

Velikost: pribl. 10 mm.

Vsebina: 20 kosov.

Skladiščenje: hranite na hladnem in suhem mestu. Zaščitite pred sončno svetlobo in ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C.

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energija: 814 kJ, 193 kcal
  • Maščobe 0,5 g, od tega nasičene 0,1 g
  • Ogljikovi hidrati 26 g, od tega sladkorji 0 g
  • Beljakovine 20 g
  • Sol 0,1 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini