>

Mešanica za Švicarsko masleno kremo iz meringue 400g

deli

Mešanica za pripravo okusne Švicarske maslene kreme. Švicarska maslena krema iz meringue je precej zapleten recept. Potrebno je narediti veliko korakov, od katerih so nekateri kar zapleteni in pogosto ne uspejo. Pri FunCakes radi poenostavijo okusne recepte za peko, tako da so razvili enostavno mešanico, s katero nimate veliko dela. Dodati morate samo maslo in vodo, da naredite takšno masleno kremo in lahko pričnete z dekoriranjem. Švicarska maslena krema je manj sladka kot navadna maslena krema, vendar jo je mogoče uporabiti na enak način. Za pokrivanje in polnjenje tort, ter okrasitev piškotov.

Uporaba: za premaz torte pod sladkorno (tičino) maso, za izdelavo rožic, za samostojni nadev za torto, za okrasitev cupcakes.

Priprava za eno porcijo:

  • vse sestavine morajo biti na sobni temperaturi.
  • 100 g mešanice zmešajte s 70 ml tople vode. Mešajte 8 minut z mešalnikom na najvišji nastavitvi, dokler ne postane kremasto.
  • Zmesi dodajte 220 gramov masla. Maslo dodajajte postopoma v 4 delih in vsak postopek stepajte, dokler maslo ni popolnoma raztopljeno, preden dodate naslednji del masla.
  • Mešajte pri visoki hitrosti pribl. 8 minut do gladke kreme.

Ena priprava kreme zadostuje za premaz torte premera 20 cm, ali približno 12 muffinov.

Kremo lahko obarvate z jedilnimi barvami.

Sestavine: sladkor, jajčni beljak proste reje (posušen), sredstvo za zgoščevanje: E466, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, aroma.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje sledi: glutenasoje, mleka in volčjega boba.

Neto količina: 400 g

Poreklo: EU

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g::

  • Energija: 1682 kJ, 402 kcal
  • Maščobe 0 g, od tega nasičene 0 g
  • Ogljikovi hidrati 95,7 g, od tega sladkorji 95,6 g
  • Beljakovine 3,3 g
  • Sol 0,1 g

Pekis priporoča

Pasta (Lemon Zest) limonina lupina, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Pasta (Passion) MARAKUJA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Meringue v prahu (nadomestek jajčnega beljaka)

Nadomestek za recepte, ki zahtevajo, da beljake stepemo v trde vrhove. Uporablja se tudi za stabilizacijo glazur in drugih dobrot za preprečevanje povešenosti.

Mešanica za kremo MARAKUJA-BRESKEV

Mešanica z naravnim okusom in sadnimi koščki (za torte, rulade, mafine, košarice,minjone...)

Pasta MANGO, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Pasta COOKIES, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Slaščičarska vanilijeva krema 1kg

Za polnilo tort in peciv (krofi, košarice,šamrole, princeske, cupcakes...)

Strani

Aktualni izdelki za peko

Sladkorni kaktusi (5 in 6 cm) 4kom

Sladkorni kaktusi za dekoracijo tort, mufinov, piškotov in ostalega peciva. Velikost: 5 in 6 cm

Lopar z ročajem za pice, biskvit...

Lopar za dvigovanje pic, biskvita in ostalega.

Velikost: 25 x 36 cm

Wafer Tulipani in listi (3cm) 12 kom

Rože so pretežno narejene iz koruze, kar zagotavlja, da so hrustljave in čvrste.

Bleščeč sladkor ZLAT

Sladkorni kristali so popoln način, da svojim pečenim kreacijam dodate kanček barve.

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini