>

Kako naredimo čokoladne lizike

Kako naredimo čokoladne lizike

Kako naredimo čokoladne lizike

Čokladne lizike lahko naredimo s čokolado, ali oblivom.

Pekis priporoča

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Kroglična metlica proti grudicam, Patisse

Vrtljive kroglice zagotavljajo, da v testo ali smetano pride dovolj zraka in s tem preprečuje ustvarjanje grudic. Velikost: 30 cm

Kovinski lij za hitro in natančno filtriranje

Popolno orodje brez nereda za hitro in natančno filtriranje, pasiranje in prenašanje sestavin

Kuhalnica we love baking, 28 cm

Kuhalnica je trpežna, robustna in ščiti lonce in ponve.

Patisse silikonski čopič z lesenim ročajem 27cm

Ročaj je izdelan iz lesa in omogoča udoben oprijem. Popolno darilo za domačega, ali profesionalnega kuharja.

Manjša metlica za mešanje s kroglico, 26,5 cm

Zahvaljujoč tej konstrukciji je dvakrat učinkovitejša od klasičnih metlic za stepanje.

Temperaturno odporna rokavica za peko 30 cm

Za varno rokovanje z vročimi lonci, ponvami, enolončnicami...

Pripomoček za dvigovanje pekačev, 2 delni

Za enostavno vstavljanje in odstranjevanje pekačev iz pečice.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Izdelava čokoladnih lizik

Enostavno in zabavno ustvarjanje čokoladnih liziik. Z modelčki in čokolado bodo lizike videti čudovito.

Izdelava čokolad s polikarbonat modelčki

Modelčki iz polikarbonata so praktično skoraj neuničljivi.

Uporabimo barve za obliv CakePops v mini papirčkih za mafine

CakePops lahko naredimo in postrežemo tudi malo drugače in sicer v papirčkih za muffine.

Potrebujemo:

Izdelava čokoladne dekoracije

Modelčki iz polikarbonata so najboljša izbiza za izdelavo čokoladne dekoracije.

Kako uporabljamo Katy Sue Silikonske modelčke

Visoko kvalitetni silikonski modelčki Katy Sue.

Recept za domače čokoladne praline

Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Jedilna čipka (38x8cm) BISERNO BRONASTO ZLATA

Jedilno čipko je najbolje uporabiti na torti iz fondanta ali suhi čokoladni torti – izogibajte se vlažnim površinam.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Mini korneti, 30 kom

Mini korneti, ki jih napolnete in dekorirate po želji.

Višina: 7,5cm, premer: 3cm

Dr.Oetker malinovo-smetanova krema

Mešanica za malinovo smetanovo kremno združuje okusno kremasto sladico s tipičnim okusom malin. Dodajte samo 250 ml hladnega mleka 

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini