>

Kako uporabljati barvno modelirno maso za dekoracijo tort

Kako uporabljati barvno modelirno maso za dekoracijo tort

Kako uporabljati barvno modelirno maso za dekoracijo tort

Prikaz uporabe Renshaw modelirne mase

Pekis priporoča

Mešanica za kremo ANANAS

Mešanica s koščki anansa za okusno ananasovo kremo (za torte, rulade, mafine, košarice,minjone...

Pasta (Cherry) ČEŠNJA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Dr.Oetker malinovo-smetanova krema

Mešanica za malinovo smetanovo kremno združuje okusno kremasto sladico s tipičnim okusom malin. Dodajte samo 250 ml hladnega mleka 

Mešanica Red Velvet (rdeča žametna torta), brez glutena 400g

S to mešanico lahko naredite žametno puhasto torto ali piškote lahkega čokoladnega okusa.

Pasta (Mascarpone Cream) MASCARPONE KREMA, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Pasta (Watermelon) LUBENICA, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Mešanica za ČOKOLADNO kremo

Mešanica za pripravo okusne kreme za torte, rulade, mafine, košarice, rezine, minjone...

Pasta (Orange) POMARANČA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Kako izrezujemo dekoracijo iz fondanta

Z modelčki dvojnih izrezov lahko ustvarimo čudovito torto.

Priporočljivo orodje za izdelavo popolne hiške Kako izdelamo sladko hiško za dekoracijo torte

Možnosti za izdelavo sladke hiške so neskončne. Spodaj je prikazan primer za nekaj idej...

Izdelava rožic za torto Izdelava rožic za torto

Sladkorni masi dodajte poljubno barvo, jo pregnetite in razvaljajte na 2-3 mm. Podlago, na kateri delate, potresite z mletim sladkorjem ali škrobom.

Potonika iz fondanta - Gum paste - Kako naredimo cvet?

Odkrijte svojo domišljijo in izdelajte cvetje različnih barv in odtenkov.

Delo z modelirno čokolado

Dekoracija kot je izdelava cvetja in figuric iz modelirna čokolade je enostavna in odličnega okusa.

Kako izdelamo odprto potoniko za okrasitev torte

Izdelava potonike iz modelirne mase

Strani

Aktualni izdelki za peko

Glamurozni Mirror Glaze ZLAT

Glamurozni Mirror Glaze je kulinarični dragulj, ki bo vaše sladice spremenil v resnične umetnine luksuza in eleganco

Sladkorni križ za obhajilo ali birmo (10 cm) MODER

Križ kombinirate z našimi prelepimi golobčki, svetim pismom, kelihom in rožnim vencem, ki jih imamo prav tako v ponudbi

Hostija Samorog 20 cm

Premer slike: 20 cm

Položimo na smetano

Poročna zvončka dekoracija za sladice

Velikost: cca 3 cm

Material: umetna masa

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini