>
![]() |
Temperiranje čokolade
Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo. |
![]() |
Recept za domače čokoladne praline
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu. |
![]() |
Kakšno smetano uporabimo?
K različnim izdelkom uporabljamo različno smetano. |
Izdelava čokoladnih lizik
Enostavno in zabavno ustvarjanje čokoladnih liziik. Z modelčki in čokolado bodo lizike videti čudovito. |
|
![]() |
Kako rišemo na pirhe
Da bo slika na pirhih lepo vidna, moramo najprej odstraniti barvo iz jajčne lupine, da bo bela. To naredimo tako, da sledimo spodnjim korakom: |
![]() |
Količina smetane za torte različnih velikosti
Količina smetane za različne velikosti tort |