>

Kako rišemo na pirhe

deli

Da bo slika na pirhih lepo vidna, moramo najprej odstraniti barvo iz jajčne lupine, da bo bela. To naredimo tako, da sledimo spodnjim korakom:

  1. Kuhajte jajca: Najprej kuhajte jajca v vodi. Začnite s hladno vodo in jih počasi segrevajte, da preprečite, da bi se lupina razbila.

  2. Kisla voda: Dodajte kis v vodo med kuhanjem. Kis lahko pomaga odstraniti barvo iz lupine jajca. Uporabite približno 1 žlico kisa na liter vode.

  3. Ohladite jajca: Ko so jajca kuhana, jih odstranite iz vrele vode in jih položite v skledo s hladno vodo ali jih postavite pod tekočo hladno vodo, da se hitreje ohladijo.

  4. Odstranite morebitne preostale madeže barve: Če je na lupini jajc še vedno prisotna barva, jih lahko še dodatno obrišete s kuhinjskim papirjem ali gobo, navlaženo s kisom ali limoninim sokom.
  5. Narišite vzorce po želji: Za risanje in pisanje po jajčni lupini uporabimo jedilne flomastre.

S temi koraki bi morali dobiti bela jajca brez barve na lupini in lepo viden vzorec, ki ga boste narisali.

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Liofilizirano sadje - Kako pridobimo liofilizirano sadje? Zakaj je tako zdravo in spada pod super živila?

Kaj je Liofilizacija?

Količina smetane za torte različnih velikosti

Količina smetane za različne velikosti tort

Pisanje in risanje z jedilnim čopičem

100% užitno jedilno pisalo, napolnjeno z živilskim barvilom.

Barvni sladkor za sladkorno peno
Kako naredimo barvni sladkor?
 
Če se sprašujete kako narediti barvno in okusno sladkorno peno, je recept zelo preprost.
CELIAKIJA

Celiakija je kronična bolezen tankega črevesa, ki se razvije zaradi preobčutljivosti na gluten oziroma na njegov izvleček gliadin.

Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled

Zrcalne sladice in kapljični izgledi dodajo impresiven izgled sladicam. Z novimi že pripravljenimi glazurami je sedaj to popolnoma enostavno.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Držala za razrez peciva po plasteh, 2 kom

Držala za razrez biskvita, peciva, kruha in še kaj vam omogočata ravne in enakomerne plasti peciva. Uporabite lasten nož. 

Višine: 0,5 do 2,8 cm

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

Topper za torto Happy Birthday št.4

Tortni okras Happy Birthday z zvezdama.

Celotna širina dekoracije 16,5 cm. Primeren za manjše torte.

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini