>

JOGURTOVA krema s sadjem

deli

Navadno želatino namočimo v 0,5 dcl hladne vode. Ko se strdi, jo segrejemo, a le toliko, da se ponovno utekočini. Pazimo, da želatina med segrevanjem ne zavre!

Če uporabimo želatino fix, jo vmešamo direktno v smetano (po navodilih na vrečki).

Polovico sadja zmešamo z jogurtom.

Z električnim mešalnikom čvrsto stepemo sladko smetano

Stepeno smetano počasi vmešamo v jogurtovo kremo in vlijemo na biskvitno podlago.

Ostalo polovico sadja položimo po kremi in ga zaradi obstojnosti prelijemo s prelivom za torte.

Torta  mora čez noč v hladilnik, da se krema dobro strdi.

Uporabimo sadje po želji in isti okus sadnega jogurta kot sadje. Ostalo polovico sadja položimo po kremi.

Recept za velikost oboda 26-28 cm

  • 5 dl sadnega jogurta (jagodni, borovničev, marelični, gozdni sadeži…)
  • 500 g sadja – sveže ali konzervirano (narežemo na koščke, ali zmiksamo)
  • 1 navadna mleta želatina ali želatina Fix
  • 250 ml sladke smetane

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Krema za maslene vrtnice

Zelo dobra in kompaktna krema, s katero lahko delate vrtnice, ali jo uporabite za dekoracijo muffinov.

Puding skuhamo v 2,5dcl mleka. Počakamo, da se ohladi na sobno temperaturo.

SKUTINA krema za torte

Z mešalnikom zmešamo skuto, sladkor, vanilin sladkor, limonin sok, rum in mleko.

Želatino namočimo v 1/2 dcl hladne vode.

Stepemo sladko smetano in jo dodamo skutini masi.

POMARANČNA krema za torto

Skuto, jogurt in sok pomaranče zmešamo, vmešamo1 želatino fix. Mešamo z mešalnikom, da zmes postane čvrsta.

Dodamo 100 g sladkorja in 1 vanilin sl. in mešamo, da se sladkor stopi.

Švicarska maslena krema

Krema za izdelavo vrtnic, za obmaz torte, za dekoracijo cupcakes in ostalih sladic.

Količina zadostuje za cca 30 kom. vrtnic, za cca 20 cupcakes, ali za cca 40-45 kom. mini cupcakes.

SKUTINA krema z borovničevim prelivom

Za model 24 cm

JOGURTOVA krema za torto

Vse sestavine zmešamo z mešalnikom, na koncu vmešamo še želatino in čez noč postavimo v hladilnik.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Slaščičarsko lepilo z integriranim čopičem za lažji nanos

Slaščičarsko lepilo za lepljenje sladkornih figuric in ostalih okraskov na sladice

Čokolada za modeliranje Saracino (250g) ZELENA

Saracino modelirna čokolada je zanesljiv partner za ustvarjalce sladic, ki iščejo visoko kakovost in zanesljivost pri oblikovanju.

Držala za razrez peciva po plasteh, 2 kom

Držala za razrez biskvita, peciva, kruha in še kaj vam omogočata ravne in enakomerne plasti peciva. Uporabite lasten nož. 

Višine: 0,5 do 2,8 cm

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini