>

Mešanica za Švicarsko masleno kremo iz meringue 400g

deli

Mešanica za pripravo okusne Švicarske maslene kreme. Švicarska maslena krema iz meringue je precej zapleten recept. Potrebno je narediti veliko korakov, od katerih so nekateri kar zapleteni in pogosto ne uspejo. Pri FunCakes radi poenostavijo okusne recepte za peko, tako da so razvili enostavno mešanico, s katero nimate veliko dela. Dodati morate samo maslo in vodo, da naredite takšno masleno kremo in lahko pričnete z dekoriranjem. Švicarska maslena krema je manj sladka kot navadna maslena krema, vendar jo je mogoče uporabiti na enak način. Za pokrivanje in polnjenje tort, ter okrasitev piškotov.

Uporaba: za premaz torte pod sladkorno (tičino) maso, za izdelavo rožic, za samostojni nadev za torto, za okrasitev cupcakes.

Priprava za eno porcijo:

  • vse sestavine morajo biti na sobni temperaturi.
  • 100 g mešanice zmešajte s 70 ml tople vode. Mešajte 8 minut z mešalnikom na najvišji nastavitvi, dokler ne postane kremasto.
  • Zmesi dodajte 220 gramov masla. Maslo dodajajte postopoma v 4 delih in vsak postopek stepajte, dokler maslo ni popolnoma raztopljeno, preden dodate naslednji del masla.
  • Mešajte pri visoki hitrosti pribl. 8 minut do gladke kreme.

Ena priprava kreme zadostuje za premaz torte premera 20 cm, ali približno 12 muffinov.

Kremo lahko obarvate z jedilnimi barvami.

Sestavine: sladkor, jajčni beljak proste reje (posušen), sredstvo za zgoščevanje: E466, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, aroma.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje sledi: glutenasoje, mleka in volčjega boba.

Neto količina: 400 g

Poreklo: EU

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g::

  • Energija: 1682 kJ, 402 kcal
  • Maščobe 0 g, od tega nasičene 0 g
  • Ogljikovi hidrati 95,7 g, od tega sladkorji 95,6 g
  • Beljakovine 3,3 g
  • Sol 0,1 g

Pekis priporoča

Izdelovalec čokoladnih kosmičev

Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

Bel pladenj s čipko (2,5cm čipke) 30x16 cm

Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.

  • Velikost: 30x16 cm (notranja 25x11)
  • Čipka 2,5 cm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Mešanica za ČAROBNO kremo 450g

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini