Z Renshaw čokoladno kapljično glazuro (drip icing) enostavno okrasite različne pekovske kreacije z učinkom kapljanja. Primerno za ustvarjanje učinka kapljanja na tortah, okrasitev piškotov, krofov in polnjenje skritih sredin kolačkov. Renshaw čokoladno kapljična glazura je pakirana v priročno stiskalno stekleničko z nastavkom, zaradi česar je ustvarjanje učinkov čokoladnega kapljanja zelo preprosto! Čokoladno kapljično glazuro lahko uporabite naravnost iz stekleničke in ni vam ga potrebno predhodno segrevati. Popoln za rojstne dneve, zabave in več!
Kako uporabiti:
- Vnaprej pripravite torto, prekrijte s plastjo glazure ali fondantno glazuro.
- Odstranite pokrovček in tesnilo. Ponovno namestite pokrovček in se prepričajte, da je tesen. Steklenico obrnite na glavo in jo močno stisnite na namaščen papir, dokler izdelek ne začne teči.
- Na zgornjem robu torte pričnite s prvo kapljico, trdno stisnite steklenico, da se razporedi količina v velikosti graha. Počakajte nekaj minut, da kapljica popolnoma izteče, preden začnete z naslednjo kapljico. Stekleničko premaknite tja, kamor želite naslednje kapljanje, in znova stisnite. Spremenite dolžino kapljanja tako, da stisnete različne količine čokoladne kapljične glazure glede na količino, ki ste jo nanesli na prvo kapljanje. Nadaljujte okoli torte, dokler učinek kapljanja ni končan. Na torto dodajte posip in okraske, pri tem pa pazite, da se ne dotaknete kapljic.
Nasvet: Če želite pokriti vrh torte, s škarjami odrežite konico nastavka na prvi liniji in zavrzite plastiko. Začnite navijati na sredino torte in nadaljujte proti zunanjemu robu.
- čokoladno kapljična glazura bo v 24 urah postala suha na dotik.
- Izdelek je treba hraniti v suhem prostoru med 5°C in 18°C, stran od virov toplote in materialov z neprijetnim vonjem.
Sestavine: glukozni sirup, voda, sladkor, vlažilec: E422, čokolada (5%) ( mleko ), kakav v prahu (posnet), sol, naravna aroma, emulgator: E322 (soja), konzervans: E202, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina E330.
Alergeni:glej sestavine v krepkem tisku.
Lahko vsebuje sledi: mleka, žveplovega dioksida in sulfitov (E220-E228) v koncentracijah nad 10 mg/kg ali 10 mg/l, izraženih kot SO2
Neto vsebina: 120g.
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energija: 1390 kJ, 328 kcal
- Maščobe 4 g, od tega nasičene 2,2 g
- Ogljikovi hidrati 72 g, od tega sladkorji 28 g
- Beljakovine 1,4 g
- Sol 0,4 g