>

Tortopretvornik za pravokotne torte

deli

Kakšna mora biti velikost obroča za 15, 20, 25,30, 40, 50, 60 kosov torte?
Kos pravokotne torte naj bi bil velik cca 3 - 3,5 x 10 cm. Iz tega si lahko izračunate, kako velik naj bo obroč, oziroma koliko kosov dobite iz obstoječega obroča.

Obroč 15 x 35cm ….......... 15 kosov
Obroč 20 x 35cm ….......... 20 kosov
Obroč 25 x 35cm ….......... 25 kosov
Obroč 30 x 35cm ….......... 30 kosov
Obroč 40 x 35cm ….......... 40 kosov
Obroč 50 x 35cm ….......... 50 kosov
Obroč 50 x 40cm ….......... 56-60 kosov

Količine materiala za biskvit:
Za 14 do 16 kosov torte potrebujemo:
6 jajc
150 gr sladkorja
180 gr moke
žlico kakava (če delamo čokoladni biskvit)

Količine za premer torte 28 cm (20 kos):
10 jajc
250 gr sladkorja
300 gr moke

Izračun iz obstoječega obroča:
1.) Kos pravokotne torte naj bi bil velik cca 3 - 3,5 x 10 cm. Iz tega si lahko izračunate, kako velik naj bo obroč.
2.) Izračun iz obstoječega obroča: en del obroča delite s 3,5; drugega pa z 10, rezultate med seboj pomnožite in dobite približno velikost torte.
Primer: Obroč 30 x 22 = 18-20 kos ( 30:10 x 22:3,5) = ( 3 x 6,28 ) = 18,8

Da bo dekoracija sladic slajša ...

K različnim izdelkom uporabljamo različno smetano Kakšno smetano uporabimo?

K različnim izdelkom uporabljamo različno smetano.

Kako rišemo na pirhe

Da bo slika na pirhih lepo vidna, moramo najprej odstraniti barvo iz jajčne lupine, da bo bela. To naredimo tako, da sledimo spodnjim korakom:

Količina smetane za torte različnih velikosti

Količina smetane za različne velikosti tort

Koliko tehta jajčni beljak in koliko tehta jajčni rumenjak

Včasih imamo v receptih napisane količine beljakov in rumenjakov v gramih.

Srednje veliko piščančje jajce tehta okoli 60 gramov.

Beljak tehta 30 gramov

CELIAKIJA

Celiakija je kronična bolezen tankega črevesa, ki se razvije zaradi preobčutljivosti na gluten oziroma na njegov izvleček gliadin.

Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled

Zrcalne sladice in kapljični izgledi dodajo impresiven izgled sladicam. Z novimi že pripravljenimi glazurami je sedaj to popolnoma enostavno.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Čokolada za modeliranje Saracino (250g) ZELENA

Saracino modelirna čokolada je zanesljiv partner za ustvarjalce sladic, ki iščejo visoko kakovost in zanesljivost pri oblikovanju.

Jedilna barva v prahu BLEŠČEČE BRONASTA

Prah po izdelku nanesite s čopičem, ali z dodatkom alkohola uporabite za risanje ali pisanje.

Sladkorne dekoracije Harry Potter, Logo in očala

Za enostavno okrasitev torte, muffina... Vsebina 6 kom

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini