>

Panettone s čokolado

deli

Tradicionalni italijanski praznični kolač.

Sestavine:

  • 1 kocka kvasa (42g)
  • 150 ml mleka
  • 75 g sladkorja
  • 500 g moke
  • ¼ žličke soli
  • 1 jajce
  • 4 rumenjaki
  • nastrgana lupina 1 pomaranče ali aroma pomaranče
  • vanilijeva aroma
  • 150 g masla
  • 150g čokoladnih kapljic, ki se med pečenjem ne stopijo.
  • 50 g nasekljanih lešnikov
  • netopljiv sladkor v prahu za posip

Predpriprava:

Kvas nadrobimo v posodo, ter zmešamo s štirimi žlicami mleka in žličko sladkorja. Počakamo 10 minut.

Priprava

  • Moko, mleko, sladkor, sol, jajce, rumenjake, pomarančno lupino ali aromo, vanilijevo aromo in maslo zgnetemo v testo, ga zavijemo v folijo in pustimo počivati 45 minut.
  • Testo še enkrat pregnetemo, dodamo lešnike in čokoladne kapljice, oblikujemo v kroglo in jo damo v pekač.
  • Vzhajano testo položimo v pomokan pekač za panetone, počakamo še 15 minut, postavimo v pečico  in pečemo  50 minut na 180 stopinj.
  • Ohlajenega posujemo z netopljivim sladkorjem v prahu.

Zabavajte se pri peki in dekoraciji sladic!

Pekis priporoča

Modelčki angelčki (4 delni) komplet

MANJŠI = 8 x 22 mm (št.1)

SREDNJI = 20 x 34 mm (št.2)

VEČJI = 26 x 41 mm (št.3)

Modelček DVOJNA GOBICA

Velikost približno: 7 cm

Rostfrei, primeren za pomivalni stroj.

Modelčki z zaokroženo odprtino

Primerno za izdelavo okvirja, vrat,...

Velikosti: 5, 10, 11, in 12.5 cm

FMM modelček Mehika

Modelček Mehiški motivi: kaktus, sombrero, lama.

Velikost 6,5 - 7,2 cm

Modelčka kočija in princeska 9 cm, plastika

Velikost: 9 in 8 cm

Material: plastika

Modelček Hudiček 7cm, rostfrei

Velikost: 7 cm

Rostfrei, primeren za pomivalni stroj.

Modelčka MATURANTSKA KAPA in DIPLOMA, 8cm, plastika

Modelčka maturantska kapa in diploma. Velikost: 8 cm

JEM "Pop It" modelček kocke, 2 delni (Baby Shower)

Za natančno dekoracijo s fondantom, modelirno maso ali gumpasto. Odlično se obnesejo tudi s čokolado in za uporabo z drugimi obrtmi, kot so izdelava gline...

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Panettone s kandiranim sadjem

Tradicionalni italijanski praznični kolač.

Sestavine:

Orehovi masleni rogljički

1/5 kg listnatega testa

Nadev

Recept - PUSTNI KROFI

Postopek:

Cannoli siciliani, polnjeni s sirom in grškim jogurtom

Zmešajte ricotto, mascarpone in grški jogurt do gladke zmesi. Med mešanjem dodajajte sladkor v prahu.

PRINCES KROFI Recept - PRINCES KROFKI

Paljeno testo:

Ameriški krofi brez glutena

Sestavine za 12 krofov

Strani

Aktualni izdelki za peko

PME okrogel pekač za torte 25,4 cm, višina 7,6 cm

Globok pekač iz aluminija.

Premer 25,4 cm

Višina 7,6 cm

Komplet iz Balonov Prikupni MUCEK

Komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da ustvarite vašega lastnega ljubkega mucka

Angel v fontani (15 cm) za dekoracijo torte

Predstavlja božjo zaščito in blagoslov za novorojenčka, poroko, kjer simbolizira ljubezen in zvestobo, ali za sveto obhajilo in birmo, kjer ponazarja duhovno vodstvo in vero

Sladkorni križ za obhajilo ali birmo (10 cm) MODER

Križ kombinirate z našimi prelepimi golobčki, svetim pismom, kelihom in rožnim vencem, ki jih imamo prav tako v ponudbi

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini