>

Brizgani piškoti - Recept

deli

Maslo pustimo na sobni temperaturi, da se zmehča, potem ga z mešalnikom penasto stepemo. Ko je rahlo, mu postopoma začnemo dodajati sladkor v prahu, vanilijev sladkor in sol. Mešamo, dokler masa ni enakomerna, potem eno po eno vmešamo jajci, na koncu pa po žlicah dodajamo še moko, ki smo jo prej presejali s pecilnim praškom.

Pekač obložimo s papirjem za peko ali folijo za pečenje in z DRESIRNO VREČKO, ter z ZVEZDASTIM NASTAVKOM št. 7 ali 8 nabrizgamo školjke, lahko pa tudi samo kupčke. Piškote 12 - 15 minut pečemo v pečici, ogreti na 170 stopinj. Pustimo jih, da se ohladijo, potem jih premažemo z malo marmelade in zlepimo po dva skupaj. Čokolado, v katero smo kanili par kapljic olja, stopimo na sopari in vanjo namakamo robove piškotov, potem pa del piškota, namočen v čokolado, povaljamo še v kokosu.

  • 300 g masla
  • 100 g sladkorja v prahu
  • vrečka vanilijevega sladkorja
  • ščepec soli
  • dve jajci
  • 400 g bele moke
  • zravnana kavna žlička pecilnega praška
  • jedilna žlica kakava ali čokolade v prahu
  • marmelada
  • 100 g grenke čokolade
  • par kapljic jedilnega olja
  • 100 gr kokosove moke

Pekis priporoča

Valjar - Strukturna rola SRČKI

Povaljamo s strukturnim valjčkom in čudovit vzorec s srčki je ustvarjen. Dolžina: 32 cm

Podloga za odtis KROGI

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorno maso, marcipan, piškotno testo.

Velikost podloge: 19 x  14,5 cm

JEM modelčki za ODTIS CVETNIH ŽIL (št.2) 9 delni

Preprosto na vaše izrezane liste dodajte odtis žil. Listi bodo videti spektakularno.

Dvojna gladilka za sladkorno maso ali marcipan

Večja gladilka: 15,8

Manjša gladilka: 10,6 cm

Gladilka za ravne robove (V-oblika)

V-oblika za oblikovanje robov sladkorne mase

Velikost 8 cm

Podloga za odtis ROŽA

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorni masi, marcipanu, piškotih.

Velikost podloge: 15 x 30 cm

Slaščičarska KARTICA 9,5x15

Velikost: 9,5 x 15 cm

Standardna gladilka (13,3 cm) plastika

Gladilka za smetano, masleno kremo, sladkorno maso, ganache, royal,..

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Maslena krema z beljaki za vrtnice ali premaz pod sladkorno tičino maso

Kremo uporabljamo za: okraševanje cupcakes, premaz tort pod tičino sladkorno maso, za brizganje vrtnic, listkov in ostalih rožic iz maslene kreme

Količina zadostuje za premaz torte fi 28

PASJI PIŠKOTI

Pasji piškoti s piščančjimi jetrci

Potrebujemo:

Praznični piškoti

Slastni piškoti za praznične dni

Ingverjevi - pirini ovseni piškoti

Zdravi piškoti iz ovsenih kosmičev in svežega naribanega ingverja ki bodo zadovoljili še tako zahtevne gurmane s svojo preprostostjo, bogatim okusom in enostavno pripravo.

Recept - ŠPANSKI VETRCI, Krema iz beljakov

Španski vetrci, ki jih imenujemo tudi meringue so enostavni za pripravo.

OVSENI PIŠKOTI

Ovsene kosmiče stresemo v ponev in med mešanjem pražimo tako dolgo, da zadišijo. Pustimo, da se ohladijo. 

V skledo stresemo vse sestavine in zgnetemo testo.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Sladkorni križ za obhajilo ali birmo (10 cm) MODER

Križ kombinirate z našimi prelepimi golobčki, svetim pismom, kelihom in rožnim vencem, ki jih imamo prav tako v ponudbi

Dekoracija za muffine (24 kom) Pujsa Pepa z družino

12-delni set topperjev za torte "Pujsa Pepa" Dr. Oetker za očarljivo dekoracijo tort

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

Komplet iz Balonov Prikupni MUCEK

Komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da ustvarite vašega lastnega ljubkega mucka

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini