>

Brizgani piškoti - Recept

deli

Maslo pustimo na sobni temperaturi, da se zmehča, potem ga z mešalnikom penasto stepemo. Ko je rahlo, mu postopoma začnemo dodajati sladkor v prahu, vanilijev sladkor in sol. Mešamo, dokler masa ni enakomerna, potem eno po eno vmešamo jajci, na koncu pa po žlicah dodajamo še moko, ki smo jo prej presejali s pecilnim praškom.

Pekač obložimo s papirjem za peko ali folijo za pečenje in z DRESIRNO VREČKO, ter z ZVEZDASTIM NASTAVKOM št. 7 ali 8 nabrizgamo školjke, lahko pa tudi samo kupčke. Piškote 12 - 15 minut pečemo v pečici, ogreti na 170 stopinj. Pustimo jih, da se ohladijo, potem jih premažemo z malo marmelade in zlepimo po dva skupaj. Čokolado, v katero smo kanili par kapljic olja, stopimo na sopari in vanjo namakamo robove piškotov, potem pa del piškota, namočen v čokolado, povaljamo še v kokosu.

  • 300 g masla
  • 100 g sladkorja v prahu
  • vrečka vanilijevega sladkorja
  • ščepec soli
  • dve jajci
  • 400 g bele moke
  • zravnana kavna žlička pecilnega praška
  • jedilna žlica kakava ali čokolade v prahu
  • marmelada
  • 100 g grenke čokolade
  • par kapljic jedilnega olja
  • 100 gr kokosove moke

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Maslena krema z beljaki za vrtnice ali premaz pod sladkorno tičino maso

Kremo uporabljamo za: okraševanje cupcakes, premaz tort pod tičino sladkorno maso, za brizganje vrtnic, listkov in ostalih rožic iz maslene kreme

Količina zadostuje za premaz torte fi 28

PASJI PIŠKOTI

Pasji piškoti s piščančjimi jetrci

Potrebujemo:

Praznični piškoti

Slastni piškoti za praznične dni

Ingverjevi - pirini ovseni piškoti

Zdravi piškoti iz ovsenih kosmičev in svežega naribanega ingverja ki bodo zadovoljili še tako zahtevne gurmane s svojo preprostostjo, bogatim okusom in enostavno pripravo.

Recept - ŠPANSKI VETRCI, Krema iz beljakov

Španski vetrci, ki jih imenujemo tudi meringue so enostavni za pripravo.

OVSENI PIŠKOTI

Ovsene kosmiče stresemo v ponev in med mešanjem pražimo tako dolgo, da zadišijo. Pustimo, da se ohladijo. 

V skledo stresemo vse sestavine in zgnetemo testo.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Košarice MIGNON 44 mm, 80 kom

Košarice iz krhkega testa za polnjenje z raznimi kremami in nadevi. 80kom, velikost:44mm

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Prtički s čipko (19x30cm) 24 kom

Velikost: 19x30 cm

Pakiranje: 24 kom

Metalik zlat sprej

Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini