>

CROCSI iz sladkorne fondant mase

deli

Potrebujemo:

  • Šablono, oz. načrt (če želite načrt, ob oddaji naročila v komentar dopišite: načrt za CROCKSE )
  • Modelirno maso, ali sladkorno maso, ki ji dodamo "CMC prašek za učvrstitev sladkorne mase"
  • Orodje za oblikovanje: 6 delni set palčk

- Nastavke za izrezovanje krogov :

  • Okrogel 4 mm za vrhnji del
  • Okrogel 2  mm za spodnji del
  • Okrogel 10 mm za gumbe

Nastavke najdete v rubriki vrečke in nastavki za dekoriranje.

Pekis priporoča

JEM modelčka KUŽA in TRAVA, 2 delni

Ustvarite čudovite izreze ali vtise, da dodate zapletene vzorce na katero koli torto.

JEM "Pop It" modelček Čebelica, 2 delni

Za natančno dekoracijo s fondantom, modelirno maso ali gumpasto. Odlično se obnesejo tudi s čokolado in za uporabo z drugimi obrtmi, kot so izdelava gline... Velikosti: 5 cm in 3,5 cm

Modelček Višavski terier 7,5cm, rostfrei

Velikost: 7,5 cm

Rostfrei, primeren za pomivalni stroj.

Mucki (modelčki na vzvod) 3 delni

Vsebina: 3 modelčki

Velikost: 2 / 3 / 4 cm

JEM "Pop It" modelček Pajek in mreža, 2 delni

Za natančno dekoracijo s fondantom, modelirno maso ali gumpasto. Odlično se obnesejo tudi s čokolado in za uporabo z drugimi obrtmi, kot so izdelava gline...  Mreža: 6 cm. Pajek: 3 cm

Modelček Jazbečar 7cm, rostfrei

Velikost: 7 cm

Rostfrei, primeren za pomivalni stroj.

Kužki (modelčki na vzvod) 3 delni

Vsebina: 3 modelčki

Velikost: 2 / 3 / 4 cm

Modelček KOST - 9cm, rosftrei

Velikost: 9 cm

Rostfrei, primeren za pomivalni stroj.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Muffini samorog

Muffini samorog, enostavni za izdelavo in čarobnega videza.

Za okrasitev potrebujemo:

Krema za premaz pod sladkorno (tičino) maso Kreme za premaz pod sladkorno (tičino) maso

Pariška krema:

Priporočljivo orodje za izdelavo popolne hiške Kako izdelamo sladko hiško za dekoracijo torte

Možnosti za izdelavo sladke hiške so neskončne. Spodaj je prikazan primer za nekaj idej...

Kako izrezujemo dekoracijo iz fondanta

Z modelčki dvojnih izrezov lahko ustvarimo čudovito torto.

Kako torto oblečemo v sladkorno maso

Predno torto prekrijete z sladkorno maso, jo morate obmazati z masleno kremo, da iz biskvita ne uhaja vlaga, ki masi škoduje.

Cvetje in figurice iz modelirne mase

Prikaz kreacij iz modelirne mase

Strani

Aktualni izdelki za peko

Podolgovati papirčki 8x5 cm, Srebrni

Količina: 20 kom

Velikost: 8 x 5 cm

Višina 3,2 cm

Za mini lučke (popsicle), mini kornete, razno pecivo, primerni tudi za pečenje, odporni do 220°C.

Nastavek (#233) za TRAVO

  • Izliv: 2 mm
  • Premer dna: 18 mm
  • Višina: 32 mm
  • Potrebujete ADAPTER

Sladkorni križ za obhajilo ali birmo (10 cm) MODER

Križ kombinirate z našimi prelepimi golobčki, svetim pismom, kelihom in rožnim vencem, ki jih imamo prav tako v ponudbi

SMARTFLEX VELVET Fondant (1kg) BEL

Uporablja se lahko v različnih temperaturnih območjih. Med valjanjem se ne trga, poči in ne lepi.

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini