>

Kako položimo hostijo na torto?

deli

Koristni nasveti – Na kakšno podlago damo sliko za torto (hostijo) ?
Sliko lahko damo na vse podlage, le način je pri vsaki malo drugačen.

Na smetano
Torto obmažite s smetano in nanjo položite sliko. Po potrebi čez čas robove slike narahlo potisnite na podlago.
Približno pol ure je slika rahlo valovita, ko pa se prepoji z vlago, se lepo poravna.
Ko se slika poravna, jo zaradi lepšega izgleda ob robovih obrizgajte s smetanovimi kupčki.
Uporabite brizgalno vrečko in nastavek za brizganje ZVEDICA.
Slike za torte iz naše ponudbe lahko položite na smetano tudi do 5h pred razrezom.
Na masleno kremo
Hostijo - sliko za torto lahko položite tudi na masleno kremo.
Lahko jo položite direktno na masleno kremo, ali pa sliko na spodnji strani tanko premažete z
masleno kremo in jo pritisnete na podlago.
Na sladkorno maso (fondant)
Hrbtno stran slike, ali mesto, kamor boste položili sliko, na tanko premažite z jedilnim lepilom in sliko prilepite na podlago.Tudi v primeru ko je slika na fondantu, jo zaradi lepšega izgleda ob robovih lahko okrasite z masleno kremo.

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Natisnemo ali narišemo sliko Narišite sliko na hostijo

Pa se tokrat lotimo risanja slike, s katero bomo okrasili torto.

Dalija iz fondanta - gum paste - Kako naredimo cvet?

Kako izdelamo čudovit cvet dalije iz gum paste?

Maslena krema z beljaki za vrtnice ali premaz pod sladkorno tičino maso

Kremo uporabljamo za: okraševanje cupcakes, premaz tort pod tičino sladkorno maso, za brizganje vrtnic, listkov in ostalih rožic iz maslene kreme

Količina zadostuje za premaz torte fi 28

Torta za birmo - kako jo okrasimo

Torta je oblečena v sladkorno maso, za okraske smo uporabili modelirno maso, pobarvano s kraljevsko  zlato barvo v prahu.

Okrasitev torte - obroba iz smetane

Vzamemo poljubno živilsko barvo (tekočo, pasto, gel, ali v prahu) in z njo obarvamo smetano.

Potonika iz fondanta - Gum paste - Kako naredimo cvet?

Odkrijte svojo domišljijo in izdelajte cvetje različnih barv in odtenkov.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

Držala za razrez peciva po plasteh, 2 kom

Držala za razrez biskvita, peciva, kruha in še kaj vam omogočata ravne in enakomerne plasti peciva. Uporabite lasten nož. 

Višine: 0,5 do 2,8 cm

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

Topper za torto Happy Birthday št.4

Tortni okras Happy Birthday z zvezdama.

Celotna širina dekoracije 16,5 cm. Primeren za manjše torte.

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini