>

Noč čarovnic - Piškoti KOSTI

deli

Vse sestavine zgnetemo v gladko testo in ga pustimo počivati kakšno uro. Testo zvaljamo v pravokotno obliko in z modelčkom izrežemo kost.

Pečemo pri 1800C približno 12 – 15 minut, oz. do zlatorumene barve.

Ohlajene piškotke oblijemo z icing kremo

Izdelki v trgovini za noč čarovnic

V receptu smo uporabili:

  • 500 gr bele moke tip 500
  • ½ pecilni prašek
  • 1 vanilin sladkor
  • 200 gr margarine
  • 200 gr sladkorja v prahu
  • 2 jajci

Pekis priporoča

Valjar - Strukturna rola SRČKI

Povaljamo s strukturnim valjčkom in čudovit vzorec s srčki je ustvarjen. Dolžina: 32 cm

Podloga za odtis KROGI

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorno maso, marcipan, piškotno testo.

Velikost podloge: 19 x  14,5 cm

JEM modelčki za ODTIS CVETNIH ŽIL (št.2) 9 delni

Preprosto na vaše izrezane liste dodajte odtis žil. Listi bodo videti spektakularno.

Dvojna gladilka za sladkorno maso ali marcipan

Večja gladilka: 15,8

Manjša gladilka: 10,6 cm

Gladilka za ravne robove (V-oblika)

V-oblika za oblikovanje robov sladkorne mase

Velikost 8 cm

Podloga za odtis ROŽA

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorni masi, marcipanu, piškotih.

Velikost podloge: 15 x 30 cm

Slaščičarska KARTICA 9,5x15

Velikost: 9,5 x 15 cm

Standardna gladilka (13,3 cm) plastika

Gladilka za smetano, masleno kremo, sladkorno maso, ganache, royal,..

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

ICING KREMA (Royal icing, Beljakova glazura, Sladkorni led)

Kremo naredimo iz beljaka, sladkorja v prahu in kapljice limoninega soka. Na zraku se lepo posuši.

Noč čarovnic - Kosti iz beljakov

115 g  sladkorja v prahu

115 g  kristalnega sladkorja

5  beljakov

ščep soli

6 idej za delo z Royal Icing kremo
  1. Prekrijemo torto
  2. Okrasimo robove
  3. Rišemo črte
  4. Naredimo rožice
  5. Ustvarimo Bisere
  6. Rišemo risbice
Recept za IŠLERJE

Maslo, margarino in sladkor v prahu gladko premešamo, dodamo jajce in vanilijev sladkor. Moko in orehe združimo in postopoma dodamo k masi. Ne gnetemo predolgo, da se testo ne vname.

MALINOVA krema za torto

500 g malinov jogurt

75 g sladkorja

dodamo 400 ml stepene sladke smetane in

1 želatina fix

SKUTINA krema za torte

Z mešalnikom zmešamo skuto, sladkor, vanilin sladkor, limonin sok, rum in mleko.

Želatino namočimo v 1/2 dcl hladne vode.

Stepemo sladko smetano in jo dodamo skutini masi.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Sladkorni križ za obhajilo ali birmo (10 cm) MODER

Križ kombinirate z našimi prelepimi golobčki, svetim pismom, kelihom in rožnim vencem, ki jih imamo prav tako v ponudbi

Dekoracija za muffine (24 kom) Pujsa Pepa z družino

12-delni set topperjev za torte "Pujsa Pepa" Dr. Oetker za očarljivo dekoracijo tort

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

Komplet iz Balonov Prikupni MUCEK

Komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da ustvarite vašega lastnega ljubkega mucka

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini