>

Okrasimo torto: Znak Real Madrid

deli

Natisnite sliko motiva.

Sliko s svinčnikom prerišite na peki papir (po obeh straneh).

Modelirno maso ali Sladkorno Maso (sladkorno maso učvrstite z dodatkom Tylos praška).

Razvaljajte na primerno debelino (cca 2 -3 mm) in jo pustite, da se malo osuši.

Prerisano sliko položite na razvaljano maso in z valjarjem povaljajte, da odtis ostane na masi.

S palčkami, ki jih dobite v setu za oblikovanje odrežite odvečno maso.

Z barvami v prahu, razredčenimi z malo alkohola (žganje, vodka…), sliko pobarvamo.

Če jo položimo na smetano, jo spodaj premažemo z masleno kremo.

Pekis priporoča

Pripomoček za dvigovanje pekačev, 2 delni

Za enostavno vstavljanje in odstranjevanje pekačev iz pečice.

FunCakes sprej proti sprijemanju za vse pekače

Sprej proti sprijemanju za vse vrste pekačev, modelov za pečenje, ponev itd. 200 ml

Patisse Profi VIŠJI pekač z odstranljivim dnom Ø22 cm

  • Notranji premer: 22 cm
  • Višina: 9 cm
  • Debelina: 0,30 mm
  • Temperaturno odporen do: 215ºC
  • Država porekla: Nizozemska
  • Material: kovina

Patisse Profi pekač z odstranljivim dnom 22 cm

  • Višina: 6,5 cm
  • Debelina: 0,30 mm
  • Temperaturno odporen do: 215ºC
  • Država porekla: Nizozemska
  • Material: kovina

PME okrogel pekač za torte 12,7 cm, višina 10,2 cm

Extra globok pekač iz aluminija.

Premer 12,7 cm

Višina 10,2 cm

PME kvadraten pekač za biskvit 40,6 x 40,6 cm +3cm roba, višina 10,2 cm

Extra globok pekač iz aluminija.

Širina/dolžina 40,6 cm

+1,5 cm roba na vsaki strani

Višina 10,2 cm

PME pravokotni pekač za biskvit 38,1 x 25,4 cm, višina 7,6 cm

Globok pekač iz aluminija.

Dolžina 38,1 cm

Širina 25,4 cm

Višina 7,6 cm

Trak za peko peciva brez hribčka 109x7 cm

Da bo pecivo popolnoma ravno, brez hribčkov ali razpokanih vrhov, hkrati pa pomaga speči tudi sočno pecivo. Pomembno je, da izberete pas, ki je prave višine in dolžine za vaš pekač.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Kako naredite sliko iz sladkorne mase

Natisnite sliko motiva, ki ga želite imeti na torti.

Modelirno ali sladkorno maso razvaljajte na primerno debelino (cca 3 mm) in jo pustite kakšnih 15 – 20 minut, da se malo osuši.

Recept - Kako naredimo steklo/ledeni dvorec za Frozen torto

Potrebujemo:

Šablona z vzorcem po želji Kako z icing kremo, ali masleno kremo naredimo vzorec s pomočjo šablone

Z uporabo šablone, bo videz tort deloval zelo razkošno.

Za vzorec iz šablon lahko uporabimo:

Izdelava rožic za torto Izdelava rožic za torto

Sladkorni masi dodajte poljubno barvo, jo pregnetite in razvaljajte na 2-3 mm. Podlago, na kateri delate, potresite z mletim sladkorjem ali škrobom.

Muffini samorog

Muffini samorog, enostavni za izdelavo in čarobnega videza.

Za okrasitev potrebujemo:

Torta za birmo - kako jo okrasimo

Torta je oblečena v sladkorno maso, za okraske smo uporabili modelirno maso, pobarvano s kraljevsko  zlato barvo v prahu.

Strani

Aktualni izdelki za peko

Figurice za torto - NOGOMETAŠI

2 gola: 10 x 6,3 cm

7 igralcev: 5 cm

Wafer Tulipani in listi (3cm) 12 kom

Rože so pretežno narejene iz koruze, kar zagotavlja, da so hrustljave in čvrste.

Jedilna barva v prahu (10g) ZLATA Z BLEŠČICAMI

Prah po izdelku nanesite s pomočjo čopiča. Z dodatkom alkohola se lahko uporablja tudi kot barva za risanje ali pisanje.

Dr.Oetker malinovo-smetanova krema

Mešanica za malinovo smetanovo kremno združuje okusno kremasto sladico s tipičnim okusom malin. Dodajte samo 250 ml hladnega mleka 

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini