>

Recept za LUBENICE

deli

Iz  sestavin za rdečo in zeleno maso naredimo testo. Dve tretjini mase obarvamo z  rdečo barvo, eno tretjino pa z zeleno. Masi damo v hladilnik za vsaj 30 minut.

Oba dela razvaljamo v klobaso in jo razdelimo na deset delov. Testo z rdečo barvo oblikujemo v kroglico. Ko rdeče kroglice otrdijo, jih ovijemo v testo z belo barvo ali sladkorno maso in nato še v testo z zeleno barvo.

Med delom naj bodo kroglice malo vlažne, da se mase med seboj dobro sprimejo.

Veliko, okroglo lubenico damo v hladilnik za vsaj 1 uro, še bolje, čez noč.

Vsako kroglico nato  z ostrim, tankim nožem razrežemo na osem delov da dobimo krhlje, ki jim potem dodamo še koščice (čokolado raztopimo , z njo napolnimo vrečko in nabrizgamo).

Rdeča masa, Zelena masa

  • 200 g sladkorja
  • 160 g mletih orehov
  • 250 g mletih piškotov (albert ali baby piškoti)
  • 200 g stopljene margarine

Bela masa

  • 200 g mleka v prahu
  • 200 g sladkorja v prahu
  • 200 g margarine
  • Belo maso lahko nadomestimo tudi z sladkorno maso

Pekis priporoča

Podloge čipka in trgatev 2 delni set

Ustvarite čipkaste vzorce za odtis na sladkorno maso - fondant.

Mini štampiljke za ROŽICE

Velikost: 3 - 4 cm

Štampiljke za odtis rožic

Model za piškote + kocka za odtis, Samorog

V testo za piškote vtisnite eno izmed šestih vzorcev samoroga in izrežite piškote s priloženim modelčkom.

Podloga za odtis ZEBRA

Enostavna uporaba, čudovit učinek odtisa na sladkorno maso, marcipan, piškotno testo.

Velikost podloge: 15 x 30 cm

Modelčki za fondant (party) 6 delni

Razvaljate sladkorno ali modelirno maso in z modelčki odtisnite party dekoracijo za okrasitev piškotov, tort, muffinov...

Podloge zidaki-drevo 2 delni set

Ustvarite vzorce zidakov ali drevesa za odtis na sladkorno maso - fondant.

Mini štampiljke za LISTKE in DETELJICO

Velikost: 2 - 2,5 cm

Set vsebuje 4 štampiljke

Model za piškote + kocka za odtis, Mucek

V testo za piškote vtisnite eno izmed šestih vzorcev mucka in izrežite piškote s priloženim modelčkom.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Ingverjevi - pirini ovseni piškoti

Zdravi piškoti iz ovsenih kosmičev in svežega naribanega ingverja ki bodo zadovoljili še tako zahtevne gurmane s svojo preprostostjo, bogatim okusom in enostavno pripravo.

Recept - ŠPANSKI VETRCI, Krema iz beljakov

Španski vetrci, ki jih imenujemo tudi meringue so enostavni za pripravo.

OVSENI PIŠKOTI

Ovsene kosmiče stresemo v ponev in med mešanjem pražimo tako dolgo, da zadišijo. Pustimo, da se ohladijo. 

V skledo stresemo vse sestavine in zgnetemo testo.

Recept za Piškote Pajkova mreža in pajek

Sestavine:

ICING KREMA (Royal icing, Beljakova glazura, Sladkorni led)

Kremo naredimo iz beljaka, sladkorja v prahu in kapljice limoninega soka. Na zraku se lepo posuši.

Vanilijevi, orehovi, kokosovi, pistacijevi rogljički

Vanilijevi Rogljički

Strani

Aktualni izdelki za peko

Nastavek (#233) za TRAVO

  • Izliv: 2 mm
  • Premer dna: 18 mm
  • Višina: 32 mm
  • Potrebujete ADAPTER

Dr.Oetker malinovo-smetanova krema

Mešanica za malinovo smetanovo kremno združuje okusno kremasto sladico s tipičnim okusom malin. Dodajte samo 250 ml hladnega mleka 

Zgoščevalec soka (vezivo za hladen sok)

  • Prah - zelo produktiven
  • Količina polnjenja: 150 g

Osnovna mešanica za vezanje tekočin. Veganska, prozorna in brez glutena

Posoda za taljenje

Za taljenje čokolade, izdelavo glazur, masla, sira, karamele, bombonov... 

Objavljena ponudba je na voljo izključno v spletni trgovini. Aktualno zalogo si lahko ogledate po prijavi.

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.
×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini