>
Za vse, ki imajo rajši univerzalne obroče katere lahko nastavljamo na poljubno velikost.
Obroč za peko lahko položimo na:
Premer = 15,5 do 30 cm
Višina = 7,6 cm
Za 8 do 25 kosov tort
Komplet štirih nastavljivih obročev za peko.
Premer = 6-10 cm
Višina = 5 cm
Premer = 15-23 cm
Višina = 12 cm
Zasnovan za visoke torte
Premer = 16-30 cm
Višina = 15 cm
Obroč za razrez biskvita Dr.Oetker omogoča enostavno rezanje biskvita po plasteh.
Premer od 18 do 20 cm
Višina 12 cm
Premer = 18-30 cm
Višina = 10 cm
Višina = 7 cm
Prilagodljiv obroč za razrez biskvita Patisse omogoča enostavno rezanje biskvita po plasteh.
Premer od 24 do 30 cm
Komplet štirih obročev za peko mini pit.
Premer = 9 cm
Dolžina = 25-46 cm
Širina = 17-32 cm
Dolžina = 24-46 cm
Širina = 20-38 cm
Višina = 6 cm
Dolžina = 25-50 cm
Širina = 22-41 cm
Za 16 do 60 kosov torte
Dolžina = 27-52 cm
Širina = 18-34 cm
Nastavljiva dolžina od 27 - 40 cm
Širina / 13 cm, Višina / 6 cm
Primeren za pripravo semifredda, moussov, sladolednih tort, kot tudi za peko biskvita
Primeren za peko višjega biskvita
Premer = 8x8 cm
Višina: 29,5 cm
Dolžina 17 cm
Višina: 31,5 cm
Širina 30 cm
Višina: 34 cm
Dolžina 19,5 cm
Višina: 35,5 cm
Dolžina 23,3 cm
Višina: 35,8 cm
Dolžina 25,7 cm
Višina: 35 cm
Dolžina 21 cm
Višina: 30 cm
Dolžina 22,5 cm
Dolžina 26 cm
Trak za tortno oblogo, da boste pecivo lažje odstranili iz modela. Modela vam ni treba namastiti.
Perforiran obroč zagotavlja, da se pita enakomerno peče in da jo je enostavno sprostiti.
Stopite čokolado, vlijte jo v model in počakajte, da se strdi. Ko je strjena, samo zasukate držalo.
Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.
Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...
Dolžina 1 m, Višina 29 cm
Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri
Dolžina 3 m, Višina 12 cm
Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C
Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.
Za icing kremo, čokolado, oblive...
Prostornina 2x 85 g
Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri
Dolžina 5 m, Višina 5 cm
Bel pladenj z elegantno čipkasto obrobo. Zasnovan za večkratno uporabo.
Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.
Za fondantne in marcipanove torte, čokolado, kreme, piškote...
Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini